Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 23:15

TÜRKSAT Kablo Net kullanıcısıyım. 1 haftadır internete bağlanamıyorum ve bir haftadır her gün arayıp arıza kaydı oluşturdum, ancak hala internet erişimim sağlanamadı. Her aradığımda arızanın uzaktan müdahale edilerek giderildiği söylendi, fakat değişen hiçbir şey yok, sorun devam etmekte. Ayrıca, internete bağlanamadığımı söylediğim halde temsilci arkadaşın biri internet hızı yavaş diye kayıt oluşturmuş. Bu sorumsuzluğun gereğinin yapılmasını rica ederim. 1 hafta ve hala devam etmekte olan bu sorun karşısında mağdurum.

profile profile
30 Haziran 2024 09:05 (Şikayetten 9 saat sonra)
30 Haziran 2024 10:44
30 Haziran 2024 15:56

Sayın Abonemiz; Ekiplerimiz tarafından çalışmalar yapılmıştır. Bağlantılarınızı tekrar kontrol etmenizi, sorunun devamı halinde tarafımıza bilgi iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.

01 Temmuz 2024 11:36
Cengiz
02 Temmuz 2024 23:04

TÜRKSAT Kablo Net tarafından bugün bana arızanın kullanıcı hatası olduğunu bu yüzden faturama 100 TL yansıtmışlar hem 1 hafta mağdur edildim hem 1 hafta sonra telefonla beni arayarak bana modem e reset attırdılar hem de 100 TL bana yansıtmışlar hak etmediğiniz bu kazançları ödemeden benim sözleşmemi fes edin

Hilal sonuçtan çok memnun

10 Ekim 2023 14:10
Kablo Net İnternet Hız Ve Kalite Sorunları

28 Eylül 2024 11:29
TÜRKSAT Kablo Net İnternetimde Hız Düşmesi Ve Kopma Sorunları Var.
İrem sonucu yetersiz buldu

23 Ekim 2024 23:17