Hamza sonuçtan hiç memnun değil

CGN IP Havuzu Sorunu: İnternet Kesintileri Ve Ping Dalgalanmaları

CGN IP Havuzu Sorunu: İnternet Kesintileri Ve Ping Dalgalanmaları
22 Kasım 2024 22:43

1032545898 Hizmet numaralı Kablo Net abonesiyim. Yaklaşık 2 aydır internetimde anlık kopma, online oyunlarda ping dalgalanması kaynaklı olarak defalarca müşteri hizmetlerinden arıza kaydı oluşturdum. Ancak sorunum çözülmedi. Problemi tespit etmek adına modem arayüzüne girdiğimde IP adresimin 100 ile başlayan cgn IP Havuzuna alındığını gördüm. Problemimin acilen çözülerek cgn IP Havuzundan çıkartılmak istiyorum. Sorum çözülmediği takdirde aboneliğimi sonlandıracağım artık. Kaç yıldır abonesi olduğum kurumun talebim olmamasına rağmen beni neden cgn IP Havuzuna aldıklarını kesinlikle anlamıyorum.

23 Kasım 2024 09:10 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Abonemiz; Talebiniz üzerine CGN havuzundan çıkışınız sağlanmıştır. Sizlere daha iyi hizmet verebilme amacıyla çalışmalar yapmaya ve geri bildirimlerinizi uygulamaya memnuniyetle devam edeceğiz. Saygılarımızla.

Hamza
26 Nisan 11:56

1032545898 Hizmet numaralı Kablo Net abonesiyim. Yaklaşık 1 aydır internetimde anlık kopma, online oyunlarda ping dalgalanması kaynaklı olarak defalarca müşteri hizmetlerinden arıza kaydı oluşturdum. Ancak sorunum çözülmedi. Problemi tespit etmek adına modem arayüzüne girdiğimde IP adresimin 100 ile başlayan cgn IP Havuzuna alındığını gördüm. Problemimin acilen çözülerek cgn IP Havuzundan çıkartılmak istiyorum. Sorum çözülmediği takdirde aboneliğimi sonlandıracağım artık. Kaç yıldır abonesi olduğum kurumun talebim olmamasına rağmen beni neden cgn IP Havuzuna aldıklarını kesinlikle anlamıyorum. Sorunumun bir an önce çözülmesini talep ediyorum

CGN IP Havuzuna Alınma Nedeniyle Sürekli İnternet Kopması Ve Ping Sorunu

Kablo Net İnternet Anlık Lost Ve Ping (Upload) Yükselmesi
Kablo Net İnternet Anlık Lost Ve Ping (Upload) Yükselmesi
Mehmet sonuçtan çok memnun

01 Ocak 19:52
"Hızlı bir şekilde problemim çözüldü teşekkürler"
Kablo Net CGN Havuzu Sorunu: Oyun Keyfimi Kaçırıyor
Kablo Net Kategorileri