Orçun sonuçtan hiç memnun değil

Jumbo Kaliteli Diye Satar Ama Kalitesiz

Orçun
04 Aralık 2023 19:42

Aydın
Aydın

Jumbo dan teflon tava aldık metal kaşık çatal kullanabilirsiniz çizilmez dediler buna rağmen çok dikkatli kullanmaya tahta kullanmaya çalıştım fakat dün eşim gönderdi çizilmişti bıçak seti almayı düşünüyordum yapılan şikayetleri ve ilgisizlikleri duyunca Jumbo dan vazgeçtim

Gkm
Gkm

Jumbo adı var ancak kalite yok. Ekim 2023 te İstanbul Mall of mağazasından yemek takımı ve çatal bıçak takımı aldık. Depo da yok kargo ile göndereceğiz dediler. Kargo geldi ancak 2-3 tabak kırıktı ve en az 15 parçada pürüzler vardı. Arızalı parçaları geri verdik yenilerini gönderdiler pürüzlü parçalar geri geldi. Tamamlayacağız ancak şubat ayında olur dediler. Şubat geldi nisan dediler. İsterseniz iade edin dediler. Bizde 17 martta iade ettik 5 ay önce aldığımız ürünü. Para iadesi 15 gün içinde olacak dediler bugün 19 Nisan 2024 32 gün oldu hala iade yapılmadı. Kimseye tevsiye etmiyorum

Hatkay
Hatkay
Şikayeti Çözüldü

27.12.2023 tarihinde SAHAN takımı aldım. Hala gelmedi. Arıyorum 10 gün sonra teslim diyorlar bir türlü o 10 gün bitmiyor. Vallahi bin pişman oldum paramıda hiç yedirmeye niyetim. Yok. Jumbo sanırım bitmiş artık. Seneler önceki marka değil. Kimse alma sın. Muhatap yok karşınızda

Nisa
18 Nisan 21:08