02 Eylül 2023 23:58

Şu an Jolly Tur ile Balkanlar turunun ilk günündeyim, bundan 10 sene önce başka bir tur ile Balkanlar'a daha önce gelmiştim. O zamanlar sevdiğim için eşimi de getirmek istedim, ama Jolly Tur ile gelmek tam anlamıyla benim için çok kötü bir deneyim oldu. Daha ilk günü olduğu için normalde bu yorumları yapmazdım ama şu an bile yazılacak insanlar varsa onları bilgilendirmek için bunu yazmam gerekiyor. Rehberimiz adeta sanki benimle ilk kez gelmiş gibiydi, gerçi anladığım kadarıyla o da çok gelmemiş, onun da bir suçu yok gerçi. Bilgilendirmeden ve testten geçirmeden gönderen firmanın yani jollynin hatası bu. İlk günümüzün 8 saati yolda geçti ve anladığım kadarıyla çoğu gün böyle. Hepsini geçtim, her şey bir şekilde düzenlenir. Ama şu an kaldığımız ve tur programında yazan 4 Yıldızlı olması gereken yer bir otel değil motel olur ancak arkadaşlar. Bu kadar büyük bir tur firmasına hiç yakışmıyor.

İdil
İdil
03 Eylül 2023 21:13

2. Gün hakkında da bir şeyler eklemek istiyorum, rehberimiz bugün daha ilgili ve daha bilgiliydi. Zaten 2. Gelişiymiş. Sağ olsun aktarabildiği kadar aktardı ve insan olarak çok iyi biri. Fakat otel gene tam bir skandal. 4 yıldızlı olarak getirilen otelin yıldızı kapıda 3 Yıldız zaten ve kendisi de bir hayli kötü... Yani 2. Günümüz de yeterince kötü. Otelin pisliğinden bahsetmek bile istemiyorum.

İdil sonuçtan hiç memnun değil

Jolly Tur İle Balkanlar Turu

07 Eylül 2023 14:22

Tc Güliz
28 Haziran 2025 01:20
Merve sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 21:35
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 00:00
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2023 12:32