Ali sonuçtan memnun

29 Ağustos 2024 21:32
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Uzun ve iletişimsiz bir buçuk ay kadar süre sonunda ürün yenisi ile değiştirildi, geç de olsa sorun çözüldü, teşekkürler.”

İtopya Ankara mağazasından satın almış olduğum Gigabyte G24F-2 monitör, satın aldıktan 2 ay kadar sonra ekranda 4 adet takılmış yeşil renk piksel oluştu. Garanti kapsamında ürünü İtopya mağazasına verdim ancak birkaç gün sonra 5 piksel altı garanti kapsamında değil denerek iade edildi. Mecburen ürünü bu şekilde kullanmak zorunda kaldım. Üzerinden 1 yıl kadar geçtikten sonra bu kez eski takılı piksellerin bulunduğu bölgede yaklaşık 10 takılı piksel daha oluştu. İtopya'ya 25.07.2024 tarihinde ürünü kargoladım. Ürün 27.07.2024 tarihinde servise aktarılmış ve 18. iş gününde tekrarlı müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmeler sonunda ürünün iade/değişim kararı çıktığını ve d*****@itopya.com ile iletişime geçmem gerektiğini müşteri temsilcisinden öğrendim. Belirtilen e-posta adresine e-posta gönderdim ve üzerinden 7 iş günü geçti ancak hiçbir geri dönüş alamadım. Müşteri hizmetleri ile 5 kez farklı günlerde görüştüm ama her seferinde ilgili birime aktarıyorum dendi ve aktarılan telefon cevap vermedi. Bugünkü müşteri hizmetleri ile olan görüşmemde ise ürün stok olmadığı için bekletildiğim bilgisi verildi, fakat İtopya internet mağazasında ürün satışta ve stok mevcut görünüyor. Birkaç kez güvenilir bulduğumdan alışveriş yaptığım İtopya'dan tekrar ürün alacağımı sanmıyorum. Arızalı monitörümün akıbeti ise halen meçhul, bir buçuk aydır monitörsüz kaldım. O da ayrı bir mağduriyet. Ürünler 2 yıl garantili deniyor ancak ürün arızalı çıkarsa adeta işlemeyen bir garanti süreci mevcut.

02 Eylül 2024 07:51 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup incelemeye alınmıştır. Marka prosedürleri dışında bir durum tespit edildiği takdirde tarafınızla iletişim kurulacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

Ali
02 Eylül 2024 15:51

Halen tarafımı arayan kimse yok, müşteri hizmetlerini aradığımda şaka gibi cevap vermeyen bir numaraya yönlendiriyorlar (7-8 kez farklı günlerde). Arızalı ürünüm gitti muhatap bulamıyorum, telefon ve e-posta larıma cevap veren bulamıyorum. Çok garip

Ali
04 Eylül 2024 22:21

İslam sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 04:35
İtopya.com Monitör Pişmanlığı
Yasir sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 13:29
İtopya Bilgisayar İtopya'dan Satın Aldığım Monitörde Ölü Piksel Sorunu
İtopya Bilgisayar İtopya'dan Satın Aldığım Monitörde Ölü Piksel Sorunu
Lütfü sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sürecinde İletişim Eksikliği Ve Adres Hatası Mağduriyeti

29 Eylül 21:25
Tarık sonucu yetersiz buldu

27 Mart 2024 17:39
Barış sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 15:40