Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

İndirim Kampanyasında Yaşanan Sipariş İptali Sorunu

İndirim Kampanyasında Yaşanan Sipariş İptali Sorunu
30 Kasım 2024 11:14

itopya.com'dan 'itopik saatler' adı altında kampanyalı saatler içerisinde hazır kurulu bilgisayar kasası satın aldım. (27.11.2024)
Bugün (30.11.2024) itopya.com'dan bir bayan aradı, sistemsel bir hata olduğunu belirterek işleminiz iptal edilmiştir dedi.
Bu nasıl bir saçmalık, indirimli kampanya yapıyorlar. Satın alıyoruz. Aldığımıza pişman ettiler.
Bir de 'Nereye şikayet edersen et' diyorlar.
Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuracağım...

04 Aralık 2024 18:35

27.11.2024 tarihinde itopya.com dan kasa aldım 30.11.2024 tarihinde aradılar iptal edildiğini söylediler. 1 ila 3 iş günü içinde para iadesinin yapılacağını belirttiler. Bugün 04.12.2024 3. İş günü ve para iadesini yapmadılar. Çok kötü bir firma kimse alışveriş yapmasın. Paramla rezil oldum. Eş dost tanıdığım herkesi bu siteden alışveriş yapmaması için uyaracağım...

indirim-kampanyasinda-yasanan-siparis-iptali-sorunu-2.jpg
indirim-kampanyasinda-yasanan-siparis-iptali-sorunu-1.jpg
30 Kasım 2024 11:20 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup incelemeye alınmıştır. Marka prosedürleri dışında bir durum tespit edildiği takdirde tarafınızla iletişim kurulacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

30 Kasım 2024 11:51

Müşteri bir ürünü gördüğü fiyattan alır. Bu her yerde böyledir. Benim onayım olmadan siparişimi nasıl iptal edersiniz.

05 Aralık 2024 09:23
indirim-kampanyasinda-yasanan-siparis-iptali-sorunu-2.jpg
indirim-kampanyasinda-yasanan-siparis-iptali-sorunu-1.jpg

27.11.2024 Çarşamba günü itopya.com dan hazır kurulu sistem (Kasa) satin aldım. 29.11.2024 Cuma günü sipariş kargoya verildi diye mesaj geldi. 30.11.2024 Cumartesi günü sabah bir bayan aradı sipariş iptal edilmiştir. Paranız 1-3 iş günü içinde iade yapılacaktır dedi. Bugün iademi sorduğumda ürün kargoda bize teslim edilecek size daha sonra iadeniz yapılacaktır diye cevap veriyorlar. Bu benim paramla para kazanıp daha sonra paramı iade etmektir. Paramı gasp ettiler.

04 Aralık 2024 17:46
İndirimli Ürün İptali Ve Stok Sorunu

12 Haziran 2024 20:36
İtopya.com Siparişini Teslim Edemiyor Ve İptalini Gerçekleştirmiyor
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 2023 14:15
İtopya Bilgisayar İsteyerek, İptal Ettiğim Siparişin Ücret İadesi Yapmıyor

İtopya'da İş Bankası Kartı İle Sürekli Ödeme Hatası Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

01 Temmuz 2025 20:14
itopyada-is-bankasi-karti-ile-surekli-odeme-hatasi-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-2.jpg
itopyada-is-bankasi-karti-ile-surekli-odeme-hatasi-ve-ilgisiz-musteri-hizmetleri-1.jpg
Bengü sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 11:12
İtopya Bilgisayar İtopya Kırık Kasayı Değiştirmiyor