Gamze sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Yatak Çöküyor Değişim Yapıldı Yine Bir Hafta Sonra Çöktü

07 Mart 2024 17:42

Kasım 2023 ayında kullanmaya başladığımız İstikbal Active Life Gold yatağın kullanımına başladıktan sonra süngerinde çökmeler meydana geldiğini fark ettik. Ancak ilk kullanımda bunun normal olup olmadığını kestiremedik. Bazı yatakların vücut şeklini alabilme özelliği olduğundan, bu durumun normal olup olmadığı konusunda tereddüt yaşadık. Bir süre kullanım sonrası yatakta çökmeler daha da derinleşti ve birçok yerde parça parça çökmeler oluştu. Bunun üzerine Şubat ayında müşteri hizmetleri ile iletişime geçtik. Gelip yatağı incelediklerinde yaylarının sağlam olduğunu, ancak süngerinin değişeceğini söylediler. Değişimden bir hafta sonra yine aynı sorunu yaşadık. Şu an ilk değişimdeki kadar derin olmasa da, birkaç hafta daha kullanırsak yine aynı duruma geleceğinden endişeleniyoruz. Güvenilir bir marka olduğu için tercih etmiştik. Ailem yıllardır kullanıyor ve hala sapasağlam olduğunu söyleyerek İstikbal'den almamı önermişti; ancak bu tamamen bir hayal kırıklığı oldu. Daha dört ay olmasına rağmen kullanmaya başladığımızdan bu yana ikinci kez teknik servisle uğraşmak durumundayız. İlk kullanımda da çökme sorunu yaşandığında bu kadar beklemeseydim belki üçüncü çökme sorununu bile yaşayabilirdik.

05 Nisan 2024 15:57

İstikbalden aldığım yatak baza başlık takımını aldığım günden beri sıkıntı yaşıyorum. Kasım 2023 tarihinde kullanmaya başladım ve bir iki hafta içinde çökmeler oluşmaya başladı ilk anlayamadık normal sandık sonrasında bayağı çukurlaşınca müşteri hizmetlerine durumu ilettik ve gelip yatağı alıp değiştirdiler yatak geldi ve bir iki hafta içinde yine aynı şekilde yatakta çökme başladı yine müşteri hizmetlerini aradık servis geldi ve yatakta değil bazada sıkıntı olduğunu iletti. Bazanın kusurlu olmasından kaynaklı yatak bazanın eğimli kısmını doğru kayıyormuş ve o yüzden çöküyormuş ve bunu ilk geldiklerinde farketmedikleri için hala bu sıkıntıyla uğraşıyoruz. Üstüne üstlük değişim yaptıktan sonra yatak yaylarında sıkıntı oldu ve yatak çok rahatsız edici şekilde gıcırdıyor. Komple değişim talep ettik ama kabul etmediler halbuki ilk geldiklerinde öyle bir hakkımız vardı onu yapmak yerime yatağı değiştirdiler. Şimdi bazanın sorunlu kısmını düzeltecekler ancak ikidir çalıştığımız halde evin önüne gelince arıyorlar. Özellikle arayan arkadaşa çalıştığımızı ve bizi önceden bilgilendirmeleri gerektiğini ilettiğimiz halde son dakika kapıya gelince arıyorlar. Gerçekten istikbalden ürün aldığıma o kadar pişmanım asla tavsiye etmiyorum aldığım günden beri uğraşıyorum.

07 Mart 2024 17:45 (Şikayetten 2 dakika sonra)

08 Mart 2024 16:40

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

12 Mart 2024 16:23

Merhaba bugün servisten tekrar yatağı bakmaya geldiler ve bu sefer sorunun yatakta olmadığını suntada bombe olduğunu fark ettiler ve eşime yatağı yeni değiştirdik tekrar değişemeyiz suntayı değiştirebiliriz demişler. Yatağıda bazayı da daha alalı 4 ay oldu ve aldığımdan beri sıkıntı yaşıyoruz. İlk servis geldiğinde sorunun suntada olduğunu başta farketseydi komple hem yatak hem sunta değişirdi ve şu an bu sıkıntıyı yaşamazdık teknik servisin hatası yüzünden çökük yatak niye kullanayım? Para kolay kazanılmıyor ve ben neden daha yeni aldığım bir sürü para verdiğim yatağı servis hatası yüzünden çökük şekilde kullanayım? Eşimde ben de çalışıyorum ve sürekli bu durumdan dolayı izin almak zorunda kalıyoruz sürekli servis gelecek vs diye. Kaliteli diye tercih ettiğimiz markaya bakar mısınız gerçekten. Herhangi bir yerden almış olsaydık eminim daha çok ürünlerinin arkasında olurlardı. Durumun acil çözülmesini talep istiyorum yatağımın da bazamında yenilenmesini istiyorum yoksa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

26 Nisan 2024 12:59

Merhaba, yaşanan sorun hala devam ediyor. İstikbal hiçbir şekilde arayıp iletişime geçip sorunumuzu dinleyip yardımcı olmaya çalışmadı sürekli biz bir şekilde ulaşıp durumu iletmeye yardım istemeye çalışıyoruz. İletişime geçmemizden sonra Teknik servis yine öncesinde haber vermeden kapımıza gelince arayıp geliyoruz diyor. Gelip bazanın hasarlı kısmını değiştiler ancak tahmin edileceği üzere bazanın hasarlı kısmı değişince çökmüş ve gıcır gıcır ses gelen yatak düzelmedi! Eşimin de benim de bel ve sırt sorunlarımız oluştu İstikbal yüzünden! Aldığımız günden beri hiç mutlu değiliz sürekli bu durumla uğraşıyoruz. Kaliteli ve kurumsal diye tercih ettiğimiz İstikbal tam bir hayal kırıklığı çıktı. Bu yorumu görüp okuyan kişilere tavsiyem istikbalden ürün almamanız. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunduk konu buralara gelmeden sorunların çözülmesini isterdim. Müşteri odaklı olup ürünlerinizin arkasında olmayı diliyorum size. Ürünlerin iadesini ya da sıfırdan yenilerinin gelmesini talep ettik ancak müşteri temsilcisi yine teknik servis yönlendirdi bu kaçıncı servisin gelişi sayamadım artık eşim de ben de çalışıyoruz sürekli izin almakla uğraşıyoruz hem zaman hem madde hem de bedenen kaybımız var anlayacağınız. Durum biraz daha uzarsa gerekirse mahkemeye vermeye niyetliyiz eşimin doktor kayıtları da mevcut bel ve sırt sıkıntılarından dolayı. Umarım tenezzül edip tarafımıza dönersiniz.

Didem sonuçtan hiç memnun değil

Active Life Gold Yatak Mağduriyeti

28 Aralık 2024 17:30

29 Ocak 2024 12:00
Selcuk sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Yatak Çökme Sorunu (Actıve Life Gold 160x200)

16 Mayıs 2024 17:27
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Yataş Active Life Gold Yatakta Sünger Çökmesi Ve Değişim Talebi

08 Ağustos 2025 11:34