Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 14:58

2019 yılında evlendim ve güvenilir olduğunu düşündüğüm İstikbal Sleepy yatak tercih ettim. İlk ay süngerinde çökme meydana geldi. Garanti geldi ve ürünü bir ters bir düz çevirip yatmamızı, sorun olmadığını söyledi. Bir süre öyle denedik ama haftada bir çevirmekten belimizde ağrı oluştu. Daha sonra Covid girdi ve ailemizin yanına döndük. Geldiğimizde garantiyi tekrar çağırdık. 22.05.2021'de bize yatakta sorun olmadığını, bu yatağın normal olduğunu, arıza olmadığını, baza ile alakalı olduğunu, bazayı değiştirmemiz gerektiğini söyledi ve zamanla yerine oturacağını belirtti. Hiç anlamamıza rağmen bir umut bazayı da değiştirdik ama sorun çözülmedi. Aldığımızda 10 yıllık garantisi olduğunu söyledikleri için tercih etmiştik. Gelen her garanti servisi yetkilisi de bu şekilde söyledi ve eğer sorun olursa değiştiririz dediler. Bir süre daha böyle kullandık. Bu sırada doğum yaptım ve tekrar çağırdık, yine sorun yok diyerek gittiler. En son başka şehre taşındık ve artık bel sırt ağrılarımız dayanamayacak düzeye ulaştığı için tekrar yetkili servis çağırdık. Ne dese beğenirsiniz? Bu yatak ters düz çevrilmez. Bu yatağın süngeri ölmüş. Madem bu sünger ölüydü, 4 yıl bize neden eziyet ettiniz? Madem sadece yayları 10 yıl garantiliydi, neden her çağırmamızda bizi oyaladınız? Güvenerek aldığımız bu yatak ve diğer mobilyalarımızda pişman olduk. Yatak aldığımızdan beri bir tarafı çöktüğü için maalesef kullanmıyoruz.
Eğer sorunum çözülmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve hakkımı sonuna kadar arayacağım. Ayrıca çevremde yeni evlenecek tüm tanıdıklarımı da bu konuda uyaracağım.

07 Eylül 2024 15:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)

07 Eylül 2024 17:00

Aramanızı bekliyorum. İletişim hattınız ile defalarca görüştüm zaten. 2024 yılına kadar bu yatakta çökme var yatamıyoruz dememe rağmen bir şeyi yok diyerek giden yetkili servisiniz ne hikmetse son gelen yetkili serviste çökme olduğu ama garantisinin dolduğunu söylüyor. İlla Tüketici Hakem Heyeti'ne mi başvuru yapalım

09 Eylül 2024 11:02

17 Eylül 2024 16:36

Hiçbir şekilde çözüm sunmadılar ve Tüketici Mahkemesi'ne sunabileceğimi söylediler. Mahkemede çözüm arayacağım. Haklı olduğuma inanıyorum

Okan sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Sleepy Marka Yatak Çökmesi

06 Eylül 2024 18:31
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 11:48
Okan sonuçtan çok memnun

18 Eylül 2023 05:18
"Gonca hanıma teşekkürler"
Vahap sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal Graphene Dream Yatak Çökme Dağılma Sorunu

23 Ağustos 2024 20:45
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 10:55
İstikbal Kategorileri