Öznur sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 11:48

Ekim ayında kuruluma geldiler. 4 Kasım günü evlendik ve kullanmaya başladık. Tam 3 ay sonra her iki tarafta bir çökme sorunu meydana geldi ve ortada bir tümsek olarak kaldı. Bu da sabahları şiddetli bel ağrısı ile uyanmamıza sebebiyet verdi. Müşteri hizmetlerini aradım, bir servis kaydı açtılar. Servisten gelen 2 kişi ters yüz çevirin dediler. Gittiler, ne yazık ki hiçbir çözüm bulmadılar. Aradan birkaç ay geçtikten sonra sorunum hala devam etti. Ters düz çevirmek bir fayda sağlamadı. Tekrar müşteri hizmetlerini arayıp bir servis kaydı daha oluşturdum. Bugün geldiklerinde ise 'bazanın altını boşaltın, baza çok yukarıda, içinde çok fazla eşya var, tekrar ters düz çevirin' dediler. Ters düz çevirdiğimi söylediğimde ise 'çevirmemişsiniz, bu yatağın üst süngerini değiştirelim' dediler. Yatağı komple değiştirin dediğimde ise 'değişse bile aynı yatak gelecek' diyorlar. Ben şikayet ettiğim yatağı neden tekrar aynısı ile değiştireyim? Üstelik bu yatak 12 yıl garantisi olan bir yatak. İstikbal gibi bir marka ile bu sorunları yaşamak beni üzdü. Acilen sorunumun giderilmesini ve sabahları ağrısız uyanmayı talep ediyorum!

31 Temmuz 2024 12:52

24 temmuzda şikayet oluşturdum hemen sonrası şikayet altına bir yazi yazıdan sonra bir arama sonrası yok sizin isiniz hep gösteriş bende bu bel ağrımla doktora gidip size dava acmazsam. Yatağınızı alıp kapınızın önüne getirip bırakacağım başımın gözümün sadakası olsun Yazıklar olsun korkunç korkunç bu sizin yaptığınız Grand comfort 5 zone sakin bu yatağı almayın ben yaşadım başkaları da mağdur olsun istemem

24 Temmuz 2024 11:50 (Şikayetten 2 dakika sonra)

31 Temmuz 2024 14:36

Sayın İlgili Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Konuyu bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, istikbal Müşteri Hizmetleri

27 Kasım 2023 20:50
İstikbal Yatakta Çökme Ve Koltuklarım Ses Geliyor
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Gülşah
07 Eylül 2024 14:58
İstikbal Sleepy Yatak Çökme Sorunu
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
22 Eylül 2024 18:57
Özge sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 02:35

10 Ağustos 2023 13:27