Rana sonuçtan hiç memnun değil

İstikbal İlçeden İlçeye Nakliye Ücreti Alıyor

05 Haziran 2024 19:03

İstikbal Demetevler Zirve Mağazası'ndan koltuk ve yemek odası takımı aldık. Her şeye karar verdikten sonra kasada sözleşme imzalarken yaşadığım ilçeye, yani Beypazarı'na getirmek için nakliye ücreti bindiği söylendi. Fakat yardımcı olacağına, ayarlayıp ücretsiz teslim yapabileceğine inandırdı bizi oradaki çalışan. Söylediğine güvendik ve güvenmekle hata ettik. Sonrasında öğrendik ki diğer İstikbal şubeleri teslimatta ücret almıyor, nakliye dahil fiyat söylüyor ve bizim aldığımız fiyattan daha uyguna geliyor. Başka şubeler farklı illere bile ücretsiz nakliye hizmeti sunuyor. Ankara'dan Beypazarı'na gelmesi için ekstradan 2.000 TL nakliye ücreti istediler. Biz zaten 100.000 TL'lik alışveriş yaptık. Bu kadar olmamalı. Diğer mağazalar bunu yapabilirken ne oluyor da Demetevler Mağazası yapamıyor? Nakliye hizmetinin ücretsiz olmasını ve ödediğim paranın iadesini talep ediyorum.

05 Haziran 2024 18:44

Şikayetvar

İstikbal Demetevler zirve mağazasından koltuk ve yemek odası takımı aldık. Her şeye karar verdikten sonra kasada sözleşme imzalarken yaşadığım ilçeye yani beypazarına getirmek için nakliye ücreti bindiği söylendi. Fakat yardımcı olacağına, ayarlayıp ücretsiz teslim yapabileceğine inandırdı bizi oradaki çalışan. Söylediğine güvendik ve güvenmekle hata ettik. Sonrasında öğrendik ki diğer İstikbal şubeleri teslimatta ücret almıyor, nakliye dahil fiyat söylüyor ve bizim aldığımız fiyattan daha uyguna geliyor. Başka şubeler farklı illere bile ücretsiz nakliye hizmeti sunuyor. Ankara'dan beypazarına gelmesi için ekstradan 2.000 kira nakliye ücreti istediler biz zaten 100.000lik alışveriş yaptık bu kadar olmamalı. Diğer mağazalar bunu yapabilirken ne oluyor da Demetevler mağazası yapamıyor? Nakliye hizmetinin ücretsiz olmasını ve ödediğim paranın iadesini talep ediyorum.

05 Haziran 2024 19:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

11 Haziran 2024 15:50

Sayın İlgili, Tüketicimize gerekli bilgi aktarımı yapılmıştır. Saygılarımızla, İstikbal Müşteri Hizmetleri

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 17:29

Erencan