Öğretmen İndirimi Ayrımcılığı: Ücretli Öğretmenlerin Mağduriyeti

25 Kasım 2024 19:26

İbb Florya Sosyal tesislerinde 24 Kasım öğretmenler gününde ailemle yemek yedik. O güne özel Öğretmenler Günü için %20 indirim olduğu belirtilmişti. Ben de kamu da devlet okulunda ücretli öğretmenlik yapıyorum. Bizlerde MEB tarafından yerleştiriliyor ve bu şekilde öğretmenlik yapıyoruz. E-devletten hizmet dökümümü gösterdiğim ve öğretmen indirimli kartımı gösterdiğim halde beni öğretmen olarak kabul etmeyip, ücretli öğretmenlere indirim uygulanmadığını söylediler. Biz de bu toplumun öğretmenleriyiz. MEB bizi çalıştırdığına göre neden görmezden geliniyor ve eşit haklara sahip olamıyoruz. Bu konuda mağdur oluyoruz. Öğretmenlere uygulanan özel indirimlerden faydalanamıyoruz. Bir tek ulaşımda faydalanıyoruz. Ondan faydalanabiliyorsak diğerlerinden de faydalanmamız gerektiğini düşünüyorum. Öğretmeniz sonuçta ve aynı özelliklerden yararlanmak istiyoruz. Haklı olduğumuzu düşünüyorum.

26 Kasım 2024 10:37 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-63906846804 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile giriş yaparak ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Lala sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2024 19:47
İBB İndirimli Kartta Uygulama Tutarsızlığı
İBB İndirimli Kartta Uygulama Tutarsızlığı
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2025 12:42
Şengül sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2024 22:54
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Öğretmen İndirimi Sorunu Ve Çözüm Beklentisi

23 Şubat 2025 18:29