Can sonuçtan memnun değil

İSKİ Kanalizasyon Alt Kata Su Alıyor

11 Kasım 2023 19:30

Mahalle giderinden (kanalizasyon) alt kata sızıntı var; bu durum yazık ve günah. Bina komple perde beton olup alt kat daireyi biz depo olarak kullanıyoruz. Beton suyu sevmez, üstelik deprem bölgesindeyiz. Lütfen acil müdahale edilmesini talep ediyoruz. Biz bina güçlendirmeyi ve benzeri şeyleri düşünürken, betonun düşmanını içeri alıyoruz. Daha önce tedbir olarak girişe bir kuyu açmıştık ancak şimdi su sızıntıları arttı. En ufak yağmur yağsa bile su içeriye doluyor. İlginç olan şu ki, burayı sel asla götürmüyor; yani sokaktan gelen su değil, altyapıdan ve kanalizasyondan gelen sular içeri sızıyor.

18 Aralık 2023 04:11

Selamlar uzun zamandır binamızın alt kat dairesi su alıyordu kanalizasykn suyu İBB sağ olsun gelip yaptı ya da yaptırdı sorun çözüldü fakat işlerini tam anlamıyla bitirmedikleri için yani kazılan yer asfaltlanmadığı için kış ayındayız ve yağan her yağmurda aynı şekilde su alıyor hatta arttı daha çok alıyor defalarca ibbyi ve birimlerini arasam da sonuç alamadık sokakta türlü çatlaklar var ve her su direk alt kata iniyor ve orası komple perde beton beton suyu sevmez deprem bölgesindeyiz biz güçlendirme düşünürken nu bizim düşmanımız oldu iyice yani acil müdahale ricamızdır kolay gelsin

17 Aralık 2023 00:20

Uzun zamandır binamız su alıyordu İSKİ sağ olsun gelip yaptılar 1 hafta süre içinde fakat şu an yaptıkları hiçbir işe yaramamış oldu çünkü gelip mevcut kazılan yer asfaltlanıp ziftlenmediği için yine su almaya devam ediyor yani bizim adıl sorunumuz olan su sorunu devam ediyor yetkililere defalarca dilekçe yazıp arayıp kayıt oluştursamda gelen giden olmadı

13 Kasım 2023 16:27 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58915699998 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Can
Can
13 Kasım 2023 17:11

Evet iletişime geçtiler bugün inşallah çözümüde sağlanır tek temennim şu an en acilinden işimizin çözülmesi kara kış bastırmadan

Değerli vatandaşımız, numaralı başvurunuz sonuçlanmıştır. Başvurunuzun sonucuna iletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile ulaşabilirsiniz. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

27 Ağustos 2023 10:54
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 10:50

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kanalizasyondan Gelen Pis Su'yun Binanın Zeminine Dolması

18 Kasım 2023 14:18
Bayram sonuçtan memnun değil