İBB Toplu Ulaşım Kartı "3 Geç" Kronik Problemi

28 Ağustos 2023 16:02

24/08/2023 Tarihinde bir adet "3 Geç" için 80 Yeni Türk Lirası ödedim ve "Bir Kez" kullandım. Fakat tekrar kullanmak istediğim zaman kart "Yetersiz Bakiye" uyarısı vermiş olup toplu ulaşımdan yararlanamadım. Bu durumu "Beyaz Masa Beylikdüzü Çözüm Noktasında" izah etmiş olduğum halde bana oldukça komik ve uydurmasyon niteliğinde olan bir cevap ile yetinildi. Buna göre "3 Geç" kartı Otobüs ve diğer toplu ulaşım araçlarında "1 Kez", Metrobüste ise "2 Kez" yani çift kez bastığı söylendi ancak bu durum gerçeği yansıtmamaktadır. Zira daha önceki kullanımlarımda bu kart ile metrobüste "Tam 3 Kez" kullandığım gerçeğini değiştirmiyor. Bu sorunun en kısa sürede çözülmesini talep etmek ile beraber sahip olduğum mağdur'i durumun mühim bir şekilde ele alınıp incelenmesini istiyorum. Gereğini Önemle Arz Ediyorum.

29 Ağustos 2023 12:34 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-58093372906 , 1-58102725341 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

İBB - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Üç Geç Kart Kaosu

22 Ağustos 2023 20:31
Haluk sonuçtan hiç memnun değil

İstanbulkart Kabusu: Bozuk Kart Ve Usulsüz Ücretlendirme

15 Ocak 2025 08:40
İstanbulkart Kabusu: Bozuk Kart Ve Usulsüz Ücretlendirme
İdil sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2025 10:44
İBB Abonman Talimatı Sorunu Ve İade Talebi
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2025 09:42
İBB Ulaşım Kartlarındaki Bakiye İadesi Sorunu