Gözde sonuçtan çok memnun

İBB Sosyal Yardım Ödemesi Yattı Diye Mesaj Geldi Ama Ödeme Falan Yok

06 Şubat 2024 14:59
Gözde'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunum giderildi gayet ilgili yaklaşım aldım teşekkür ederim”

İBB sosyal destek paranız yatmıştır. Yapı Kredi'den alabilirsiniz mesajı geldi. Gittim, ödeme yok; neden madem ödeme yapılmadı? Bana mesaj neden atıldı? 2 kez gittim, ikisinde de 'Adınıza ödeme yoktur' yazıyor. Sebebi ne bunun? Yanlışlıkla mı mesaj atıldı, anlamadım ki bu işi.

08 Şubat 2024 09:26

İbb nin sosyal yardım destek ödemesi yatmış mesajı üzerine 3 gündür uğraşıyorum hiçbir şekilde ödememi alamadım 153ü aradım destek ödemeniz çıkmış yatmış ama alamıyorum dememe rağmen yardımcı olunmadı bankaya gidin sorun ifadeleri kullanıldı insanları yardım yapıyoruz adı altında neden mağdur ediyorsunuz sorunum çözülmedi belediye olarak vatandaşınızı mağdur ediyorsunuz

06 Şubat 2024 17:54 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli vatandaşımız, Başvurunuz 1-59461480407 numarası ile kayıt altına alınmıştır. İletişim bilgilerinize gönderilen güvenlik kodu ile başvurunuzu takip edebilirsiniz.

Değerli vatandaşımız, Başvurunuzla ilgili tarafınıza telefonla süreç hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Süreçlerimizin iyileştirilmesine katkıda bulunduğunuz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Gözde
Gözde
08 Şubat 2024 16:46

Sorunum giderildi gayet ilgili yaklaşım aldım teşekkür ederim

Canan sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2025 23:37
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yanlış Bilgilendirme Nedeniyle Ramazan Sofra Desteği Alamıyorum
Edanur sonuçtan çok memnun

05 Mart 2025 15:51