Duygu sonuçtan hiç memnun değil

İsis Pilates Stüdyosu Kadıköy Yeldeğirmeni Çok Kötü Bir İşletme

30 Mayıs 2024 13:15

Çok kötü bir işletme. Dersleriniz sürekli son anda iptal ediliyor hoca tarafından. İlk kayıt yaptırdığımda A**E***  hanım (işletme sahibi ve dersi veren hoca) kendi özel işleri yüzünden derslerimi iptal etmeye başladı daha ilk haftadan. Sonra yerine farklı bir hoca aldı ve beni ona devretti sabah derslerine gelmek istemediği için, diğer hocayla 2 hafta düzenli ders yaptıktan sonra o da dersleri iptal etmeye başladı. A***E*** hanım diğer hocanın da dersleri iptal ettiğini öğrendiğinde işine son verdi ve tekrar kendisi baştan ders yapmaya başladı ancak 1 hafta (haftada 2 ders pilates zaten) düzenli ders yaptık ve ertesi hafta yine bir bahane üreterek dersimi iptal etti. Ben 2. Hocayla derslerimi haftada 3 e çıkarmak için anlaştığımdan birinci paketim bitmeden bir paket daha almıştım. Hocayı gönderdiği için paketimin iadesini rica ettim, mahcup olduğunu ve istersem birinci paketin kalanını da iade edebileceğini söyledi ancak ben spor yapmak istediğim için devam etmek istediğimi söyledim. Bu işletmeye son bir şans daha vermek istediğimi söyledim. Fakat yine 1 hafta ders yaptıktan sonra ikinci hafta dersi yine kendisi iptal ettiği için artık pilates derslerimin peşinden koşmak istemediğimi, sürekli yarın pilates dersim iptal olacak mı acaba diye düşünmenin beni strese soktuğunu belirterek, zaten daha önce kendisinin bana söylediği şekilde kalan derslerimin de iadesini istedim. Önce muhasebecisiyle konuşması gerektiğini söyledi, tamam dedim. Günlerce cevap gelmedi, sonra tarafıma bir iade olmadığını ve bunu beklediğimi yazdığımda iade etmeyeceğini derslere devam edeceğimizi söyledi. Bu saatten sonra neyin dersine devam edelim? Hiçbir iş ahlakının olduğunu düşünmüyorum. Ben bir hizmet satın aldım ancak o hizmetten yararlanamadım. Hizmet alamadığım için para iadesi istedim, onu da iade etmedi! Ben hakkımı hukuki yollarla alacağım.

E**A***Ş***  para iadesini yapacağını söyledi ve yapmadı bir de beni WhatsApp'tan ve Instagram'dan engelledi!

Fitness Fabrik Hayatımda Gördüğüm En Amatör İşletme

05 Haziran 2024 12:13
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Ay Pilates (Ankara) Yetersiz Hizmet

11 Şubat 2024 00:00
Melike sonucu yetersiz buldu

Moonlight Pilates İle Yaşadığım Sorunlar

04 Ekim 2024 22:58
Sedef sonuçtan hiç memnun değil

Alvin Studio (alvinpilates) Şikayeti

18 Ekim 2024 22:20