Fitness Fabrik Hayatımda Gördüğüm En Amatör İşletme

05 Haziran 2024 12:13

Hayatımda böyle amatör bir işletme görmedim.
Öncelikle sakatlandım, çünkü söylememe rağmen üst üste ağır antrenman yaptırıldı. Sakatlandığım sırada da hoca her zamanki gibi telefonunda yazışıyordu. Derse geç gelen, son anda işim çıktı deyip dersi kaydıran, toplantı var diye 3 saat öncesinden ertesi güne aldıran bir hoca hayatımda hiçbir salonda görmedim. Sporcu dediğin disiplinli olur, dakikalarla konuşur. Kaç kere derste kendisini bekledim, önceki öğrenciyi bekledim 10-15 dakika gibi ciddi sürelerden bahsediyorum. Ve dedim ki demek ki burası böyle lakayıt bir yer. Ben de hocanın daha ilk iki dersi ötelemesinden yola çıkarak, ders günü değişim rica ettim. Sakatlandıktan sonra istediğim kalan ders ücretlerimin iadesini 15 gün bekledikten sonra, bana 2 ders eksik olarak yatıran, 2 dersi yandı yazan ama kendi iptalinde bir şey olmayan saçma sapan bir yer. İletişim kurmak problem, mesaj atarsınız görülür cevap verilmez ertesi gün yazılır. Ayrıca fatura falan kesmeden kişisel hesaba ödemeler, sonra iade isteyince %20 vergi kesintisi oluyor ama demeler. O kadar çok şey var ki neyse. 3. Dersten sonra buradaki şikayeti gördüm ve dedim ki gerçekten böyle. Ama kaydolmadan ben de Google yorumlarına bakmıştım ve bence de sahte. Neyse bu kadar yazmam bile zaman kaybı burayla ilgili. Siz tanıdığınız, referanslı yerlere gidin ben dersimi aldım.

Dila sonuçtan hiç memnun değil

Fast Up Pt Pilates Studio Strese Soktu

04 Mayıs 2024 14:05