Melike sonucu yetersiz buldu

Moonlight Pilates İle Yaşadığım Sorunlar

04 Ekim 2024 22:58

Bir değil bir sürü mağduriyet var. En başından size özet geçeyim. Grup dersi satın aldım ve sabit hocayla sabit gün ve saatte ders yapmak istediğimi özellikle belirtmeme rağmen buna asla dikkat edilmedi. Son dakika gelince beni başka gruplara dahil ettiler.
Aletlere bakım yapılmalı. Yeni açılan stüdyoda her ders aksamalar yaşattı.
İşimden ayrıldığımı söyleyip aldığım 2. Paketi iade etmek işin destek istedim o ona o ona söyle diyerek en son h***Hanım ile görüştüm. İade edemeyeceğimi ancak devredebileceğimi söyledi. Devredecek kişiyi benim bulmam gerektiğini söyledi. Kişiyi de bulmama rağmen yeni kaydını alırken kızın parasını alıp biz A***Hanıma iade yaparız o size atar dediler, sonra A***atmayalım biz doğrudan size atalım dediler. En son A** size atacak oldu tekrar hikaye ve ben bir aydır konuyla ilgili muhatap bulamıyorum stüdyoda. Mesajlarıma dönüş yok ders saati için yine aynı şekilde bir şey soruyorum herkes çok yoğun olduğu için dönemiyoruz kusura bakmayın cevabını alıyorum.
A** bana iade vermek için bir ayda 2. paketi alması vs teklif edildi. Ya da benim bir ay daha beklememi istiyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı ve yaşadığım aksaklıkları paylaşacağımı söyledikten sonra sahibi benimle iletişime geçip kusura bakmayın yaparız iadenizi dediler. Kaç gün geçti hala iade yok. Gerçekten Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Bekleyeceksem böyle bekleyeceğim.
Herkes işini doğru yapmayı doğru söylemeyi bu kadar diretmesin.

Melike
Melike
26 Aralık 2024 13:40

Sorunum çözüldü ancak süreç aşırı yavaş işledi. Çözüm sürecinde de kendilerinden doğru bilgi akışı olmadı. Sorunumu çözmekten çok şikayet oluşturmamdan rahatsız olup benimle iletişime geçtiler.

07 Nisan 2025 14:30 (Şikayetten 6 ay sonra)

Fitness Fabrik Hayatımda Gördüğüm En Amatör İşletme

05 Haziran 2024 12:13
Dila sonuçtan hiç memnun değil

Fast Up Pt Pilates Studio Strese Soktu

04 Mayıs 2024 14:05