Caner sonuçtan hiç memnun değil

İşbir Yatak Ergoplas Garanti Mağduriyeti

03 Temmuz 2024 12:09

İşbir Yatak Modoko bayisinden satın aldığımız Ergoplas model yatak henüz bir sene bile olmadan, satış temsilcisinin asla çökme yapmayacağı şeklindeki beyanlarına rağmen çökme yapmış ve omurga sağlığımızı bozmuştur. Garanti kapsamında olan yatak için servisten geldiler ancak aylar geçmesine rağmen tarafımıza dönüş yapılmadı, müşteri hizmetlerinin servis kaydından bile haberi yok. Bayiyi aradığımızda ise satışı yapan kişi servis kaydımızın kendiliğinden kapandığını söylüyor. Satış yaparken çok iyi olan bu firmalar ve temsilcileri, konu ürünlerinin ayıplarına geldiğinde ortadan kayboluyorlar. Acil olarak tarafıma dönüş yapılmasını ve garanti kapsamındaki yatağımın yenisi ile değişimini talep ediyorum.

04 Temmuz 2024 19:55 (Şikayetten 1 gün sonra)
Caner
Caner
22 Temmuz 2024 01:46

Şikayetin üzerinden 8 gün geçtikten sonra dönüş yaptılar ve benden yatağın fotoğraflarını istediler. Çöken yatağın fotoğraflarını WhatsApp üzerinden yolladım ve 6 gün boyunca hiçbir cevap alamadım. 6 günün sonunda bir cevap vermediklerini, cevap beklediğimi yazınca da bu defa yatağın kendi kılıfını çıkarıp görsel iletmemi istediler. Tamamen tüketiciyi oyalamaya, sorunu çözmek yerine bekletmeye odaklı hareketler. Şikayetvar.com'un bile etkili olmadığı, sattığı ayıplı malın arkasında durmayan, kurumsallıktan tamamen uzak, kalitesiz bir firma. Biz pişman olduk, başkaları olmasın.

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 12:13

Yatakta Sürekli Çökme Ve Bel Ağrısı, İade Veya Değişim Yapılmıyor