Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 12:13

2 yıl önce Modoko 1 Uyku Merkezi'nden Boss model yatak aldık. 10 yıl çökmeme garantisi vardı yatağın ancak 2 yılda çökme yaşandı ve son 4 aydır inanılmaz bel ve sırt ağrısı yaşıyoruz. 2 ay önce servis çağırdık, 3 hafta sürdü gelmeleri. Değişim yapılması uygun görüldü. 1 ay oldu, hiçbir muhatap bulamıyoruz. İstanbul'dakiler Ankara ile çözmeniz gerekiyor dediler ancak Ankara'da kimse ile görüşemiyoruz. Yatağın değişimi ile ilgili kimse bize dönüş sağlamıyor. Müşteri hizmetlerini her gün arıyoruz, 'size dönüş yapılacak' diyorlar ama 2 haftadır ne arayan var ne soran. 20 yıllık İşbir müşterisiyiz, bu kadar ilgisiz alakasız bir marka görmedim. Pişmanlık oldu resmen. Konu ile alakalı tarafımıza dönüş sağlanmaması halinde CİMER'e başvuru yapacağım. Ayrıca avukatım ile görüşüp Tüketici Hakları Mahkemesi'ne de başvuracağım. Sağlıksal bir problem yaşıyoruz. Bunun vebali de sizindir, sayın İşbir yetkilileri.

16 Aralık 2024 08:08 (Şikayetten 2 gün sonra)
18 Aralık 2024 11:10

Hiçbir şey yaptığınız yok. 40 gündür muhatap bulamıyoruz. Ne arayan var ne soran ne de ulaşabildiğimiz insanların bir cevabi. Bir yatak değişimi sizin gibi köklü bir firma için bu kadar zor olmamalı. Ama sizde artık kaliteye önem vermiyorsunuz Belli ki. Satana kadar her şey çok iyi sattıktan sonra hiçbir işe yaramiyorsunuz. Sizi dava edeceğim.

22 Aralık 2024 10:23
Garanti Verilen Yatakta Çökme Ve İlgisizlik Sorunu

Cuma teslimatını beklediğimiz yatak cumartesi günü akşam üzeri teslim edildi. Ancak gelen yatak bombeli. Ekte görselleri paylaşacağım. Bu iş artık çok saçma bir hal aldı. Rulo şeklinde değildi yatak, vakumlu da değildi. Neyin bombelenmesi bu? Dün hiç yatmadık kendine gelir belki toparlar dedik ama sabah yine aynıydı. Resmen dalga dalga duruyor yatak. Bu işi dava yoluna gitmeden çözmeyi çok isterdim ama 45 günlük bir mağduriyet söz konusu, daha fazla beklememek lazım anlaşılan. Zira siz çözmek için değil çözmemek için gayret gösteriyorsunuz.

23 Mayıs 2025 09:36

Modoko uyku merkezinden aldığımız İşbir boss model yatak 10 yıl çökmeme garantisi vermelerine rağmen 1 yıl içerisinde çöktü 2.5 aylık uğraşlar sonunda yeni yatak gönderildi ancak gelen yatak kusurlu geldi. İşbir genel müdürlüğe kadar gittik içeri alınmadık, mağduriyetimizde giderilmedi. Ulaşabildiğimiz kimse yok, muhatap yok, 2 ay oldu. Hâlâ geri dönen yok.

Caner sonuçtan hiç memnun değil

İşbir Yatak Ergoplas Garanti Mağduriyeti

03 Temmuz 2024 12:09
Türkan sonuçtan memnun

07 Ağustos 2024 11:19
"Dönüş yapmanız ve özürünüz için ben teşekkür ederim"
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

İşbir Yatak İle Yaşadığımız Sorunlar Ve Çözüm Süreci

04 Temmuz 2024 00:38
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İşbir Yatak Hatalı Ürettiği Malının Arkasında Durmuyor!

14 Nisan 2024 23:57

İşbir Yatak Kategorileri