Salihcan sonuçtan hiç memnun değil

iPhone Marka Magsafe Özellikli Şeffaf Kılıf Telefonu Çiziyor

Salihcan
24 Nisan 2023 14:58

05/03/2023 tarihinde Kuveyt ülkesinden satın aldığım Apple marka 14 Pro max model cep telefonumun kutusunu İstanbul'da 10/03/2023 açtım ve açar açmaz cihazımın EMI bilgilerini vergimi ödeyip adıma kayıt ettim. Cihazımın model numarası A2894'dir. Bu model numarası Apple markasının ülkemizde bu cihaz için 1 sene garanti kapmasına aldığı model numarasıdır. Cihazımın 10 Mart 2024 tarihine kadar garantisi vardır. Ben bu cihazımı dış müdahale ve olası kazalara karşı korumak için 11/03/2023'te Media Markt isimli zincir mağazadan 1.079 TL ücret ödeyerek Apple marka kılıf satın aldım ve cihazıma taktım. Emsal marka uygun fiyatlı bir koruma kılıfı almadım çünkü güvenemedim. Bu sebeple cihazımın markası olan Apple marka kılıf satın aldım. Bu kılıf 23 Nisan 2023 tarihinde Apple Bağdat Caddesi mağazasından ayıplı olduğu kabul edilip birebir değiştirildi. Onarım Belge No : R579619551'dir. Bahsi geçen Apple marka kılıf cihazımı koruması gerekirken cihazıma zarar verip kılıfı cihaza takarken cihazımın sağ alt köşesini gözle görülür rahatsız edici bir şekilde çizmiştir. Cihazımın kasasında fiziksel bir hasar oluşturmuştur.

Akasya AVM Apple Store mağazasındaki ve Bağdat Caddesi Apple Store mağazasındaki ilgili kişilere durumu defalarca izah etmeme rağmen ve bana hak vermelerine rağmen bu konu hakkında yapabilecekleri bir şey olmadığını istersem Tüketici Hakem Heyeti'ne gidebileceğimi söyleyip hiçbir şekilde Cihazımın için üretilen ve telefonumu koruyacağını belirttikleri bu kılıfın cihazımı çizdiği için bana yardımcı olmadılar.

Konu hakkında bilgi ve yönlendirmelerinizi rica ederim. Cihazımı yaklaşık 40 gündür kullanıyorum ve tarafımca gerçekleşmemiş bir durum var iken cihazım hem değer kaybına uğraşmış hem de görsel açıdan beni çok rahatsız etmektedir. Eğer kişisel olarak cihazın kasasının veya cihazı değiştirmek istersem ücreti olarak 26.999 TL ücretli onarım sunmaktadır.

Selda sonuçtan hiç memnun değil

Media Markt'tan Aldığım İPhone 17 Pro Max Pil Ve Performans Sorunlarıyla Ayıplı Ürün Değişimi Talebi

Selda
27 Şubat 05:38

İos 26.3 Güncellemesi Sonrası İphone 15 Kamera Ve Flaş Sorunu

Barnabas
12 Şubat 16:14
#15

iPhone Rave.io'nun İOS'tan Kaldırılması Mağduriyet Yaratıyor!

19 Ekim 2025 00:06