Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Apple Watch Ultra 2 Hızlı Şarj Sorunu Ve Servis Mağduriyeti

12 Ekim 2024 01:14

Temmuzda almış olduğum Apple watch Ultra 2nin hızlı şarj özelliğiyle ilgili aldığım günden beri problem yaşıyorum. Resmi sitede belirtilen hızlı şarj 1 saatte %80, 1 buçuk saatte %100 şarjı hiç göremedim. Şarj olma süresi 3 saati geçiyor. Eski bir ürün olsa pilin performans olarak yetmediğini düşüneceğim ama ürün sıfır. Öncelikle benim orijinal 20 w Apple güç adaptöründe problem olduğunu düşünüp eşimin ve annemin yine 20 w olan adaptörleriyle şarj etmeyi denedim ama süre değişmedi, onlar Apple watch 9 kullanıyorlar ve saatlerini sıkıntısız hızlı şarj edebiliyorlar. Daha sonra yine manyetik hızlı şarj destekli USB kablosunda problem olabileceğini düşünüp eşimin ve annemin USB kablolarıyla denedim sonuç yine değişmedi. Prizlerde sıkıntı olabileceğini düşünüp farklı evlerde şarj ettim sonuç yine değişmedi. Saatimi resetleyip yedeksiz sıfırdan kurdum, Wi-Fi, bluetooth açık veya kapalı her şeyi denedim ama sonuç aynıydı. Yeni alınmış bir saatin arızalı olabileceği uzak ihtimal göründüğü için her şeyi denedim ama sonuç alamayınca Apple desteği aradım ve onlar da saate bağlanıp şarj sürelerinin çok uzun olduğunu teyit ettiler. Bulunduğum yere en yakın Apple yetkili servise yönlendirdiler. Ben şikayetlerimi iletip saati teslim ettim ama iki gün sonra ‘’yazılım iyileştirmesi yapıldığı, ikinci bir test yapıldığı ve sorun görülmediği’’ belirtilerek saat tarafıma teslim edildi. Saati kullanmaya devam ettim ama sonrasındaki şarj sürelerinde yine hızlı şarj olmadığını tekrar tekrar test etmiş oldum. Servis gerçekten test edip gönderse böyle bir şeyle karşılaşmam mümkün mü acaba? Nasıl oluyor da onlarda hızlı şarj olan bir ürün benim farklı farklı bir çok aygıtla bile denediğimde hızlı şarj olmuyor. Aygıtlarda problem olsa eşim ve annemin saatleri de hızlı şarj olmaz ama onlarda sorun yok. 14 Pro max telefon kullanıyorum o bile neredeyse 1 buçuk saatte tam şarj oluyor ama saatin şarj olması 3 saati geçiyor. Ben her seferinde saatimin 3-4 saat şarj olmasını mı bekleyeceğim? Ayrıca yetkili servis başka bir ilde ve bana uzak olmasına rağmen saati götürüp garanti kapsamında teslim ettim. Hem zaman hem maddiyat olarak da mağdur oldum ve ayıplı mal tekrar bana sorun yok diyerek teslim edildi. Araştırdığımda bazı yurt dışı Forum sitelerinde aynı şikayeti yaşayanları gördüm ve saatleri garanti kapsamında koşulsuz değiştirilmiş ve problemleri giderilmiş yine Apple’nin kendi forumlarında aynı şikayeti yaşayanlar mevcut. Apple’nin acilen mağduriyetimi gidermesini talep ediyorum

27 Ekim 2024 12:47

Kimse ilgilenmiyor, müşteri hizmetleri de sürekli aynı şeyleri söylüyor. Apple gibi bir şirketin Türkiye'deki içler acısı hali.

Yurt Dışı Apple Watch İçin Türkiye'de Servis Ve Parça Desteği Yok

Cumhur
15 Ekim 2025 22:38

Yeni İphone 13'te Şarj Ve Isınma Sorunları

Selis
05 Aralık 2024 13:18
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Apple Watch Şarj Sorunu: Çözülmeyen Teknik Servis Çilesi

Gamze
05 Ocak 2025 17:06
Apple Watch Şarj Sorunu: Çözülmeyen Teknik Servis Çilesi
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

İphone 13 Şarjı Hızla Tükeniyor Apple Destek Çözüm Sunmuyor

Serkan