Duygu sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 13:34

ING Bank tam bir pişmanlıktır, paranla rezil olmaktır. 3 gündür 1225 euro paramı çekmek için uğraşıyorum ama asla çekemiyorum. Koskoca Antalya'da bir tek bankası olan, 10 parmak kadar ATM'si bulunmayan bu banka önce kartıma el konuldu diye ATM'lerden işlem yaptırmadı. Müşteri hizmetleri sorun giderilince dönüş yapılacak dedi, dönülmedi. Sorun giderilmiş haberim yok. Sonrasında da paramı vermedi, neden çünkü günlük işlem limiti 10.000 TL'ymiş, artırılamıyormuş, şubeye gidinizmiş!

Şubeniz mi var acaba? Gidemiyorum çünkü 1 tanecik olan şubeniz benden 60 km uzakta. Hani ben de çalışıyorum ya, benim de bir tek öğle aram var ya! Neden ATM'den halledemiyorum işimi mesela? Şu zamanda 10.000 TL limit mi olur! 3 gün oldu ya, acil lazım olan paramı alamıyorum. Paramın tamamını alabilmem için 5 gün ATM'ye gitmem, tek tek paramı çekmem gerekiyor. Nasıl bir mantığınız var sizin? Şikayetçiyim!

18 Eylül 2024 13:40 (Şikayetten 6 dakika sonra)
18 Eylül 2024 14:19

Günlük ATM nakit çekim limiti 10.000 TL'dir. Bu limit üzerindeki çekim işlemleriniz için size en yakın Şubemizi ziyaret edebilirsiniz. Size en yakın Şube bilgilerine https://www.ing.com.tr/tr/bilgi-destek/sube-ve-atm-bulucu adresinden ulaşabilirsiniz. İyi günler dileriz.

18 Eylül 2024 14:31

Şubenize neden gidemediğimi zaten şikayet nedenlerim arasında yazmıştım. Şikayeti okurken bile özensizsiniz ne yazık ki. Verdiğiniz cevaptan işinizi nasıl yaptığınız anlaşılıyor. Hala çözüm için bana yardımcı olunmuyor. Limit işlemi dediğiniz şey güncellenebilirdir. Acil ATM para çekme limitimin yükseltilmesini, paramı çektikten sonra da ING ile hiçbir bağımın kalmaması için hesabımın kapatılmasını istiyorum.

Caner sonuçtan hiç memnun değil

Caner
12 Şubat 2025 12:05