IKEA Bursa Çalışanlarına Ne Olmuş?

Müleyke
20 Nisan 2024 00:44

IKEA Bursa mağazasındaki çalışan Ş**** bey, sanırım kendisini müşterilerin patronu sanıyor. İlk defa uyarıda bulunmak için beni ayağına çağıran bir çalışan görüyorum. "Buraya gelir misiniz" diyerek ayak ucunu gösterip, kabul etmeyince defalarca ayağına çağırması akıl alır şey değil. Nitekim beyefendinin sorunu bu kadarla da sınırlı değil. Her şeye rağmen uyarısını dikkate alıp tamam deyip yapmama rağmen yeni yeni sebeplerle bana sataşıp durması, hem çocuklarımı hem beni çok rahatsız etti. Bir kadın olarak neden her yanından (mecburen) geçtiğimde bana söyleyecek kötü bir sözü, illa bir problemi olduğunu anlamadan her şeyi bırakıp eve döndüm. Normalde yüklü bir miktarda sepet doldurmuşken bu tavırlarından ötürü her şeyi bırakıp çıkmak zorunda kaldım.

Kendisine de bana daha fazla yaklaşıp sataşırsa onu şikayet edeceğimi söylememe rağmen, inanılmaz rahat oluşu beni çok daha fazla rahatsız etti. "İstediğiniz her yere şikayet edebilirsiniz buyurun" diyerek tac*z boyutuna varan uyarılarını artırdı. Ve bu da alacaklarımı almadan çıkmamı sağladı. Mağazadan çıkmadan önce de beni rahatsız edici bir şekilde uyarıp durduğu şeyleri yapan farklı kişileri gördüğümde, kişisel olarak bana kafayı taktığını daha iyi anlamış oldum.

Böyle birinin nasıl hâlâ IKEA'da çalışabildiğini anlamıyorum. Kimlere güvenip müşterilere böyle davranıyorlar doğrusu merak ediyorum.
Diğer görevliler de sorduğum halde soyadını söylemediler ve alayvari bir tavır takındılar. Ş**** bey mağaza çalışanı değil de müdürü mü acaba? Öyleyse bile, yıllardır hep kibarlığıyla bilinen diğer IKEA çalışanlarını da kötü gösteriyor bilginiz olsun.

Özlem
Özlem

Demek sorun burada kronikleşmiş, aynı durum restaurant kısmında da var maalesef

05 Ekim 2023 17:44

IKEA Bursa Müdürlerin Güvenlik Ve Amirinin Yaptığı Büyük Ayıp

Sinem
18 Şubat 2024 23:06
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
31 Temmuz 2023 10:59