İdris sonuçtan hiç memnun değil

İSKİ-İGDAŞ Sayaç Okuma Elemanı Hakkında

İdris
28 Mart 2024 14:25

Büyükçekmece ilçesi Kumburgaz Mahallesi Okul Caddesi Yasa Sokak'ta 28.03.2024 tarihinde saat 12.30 sıralarında sayaç okuma elemanı gelmiştir. Bahçeye girmeden binanın fotoğrafını çektiği için eşim dışarı çıkarak neden fotoğraf çektiğini sormuştur. Okuma elemanı, bahçeye girmeyeceğini ve binanın kapalı olduğunu bildireceğini ifade etmiştir. Eşim, binada 2002 yılından beri doğal gaz ve su bulunduğunu, bugüne kadar hiçbir okuma elemanının böyle bir durumla karşılaşmadığını belirtince, okuma elemanı eşime ters bir tavırla muhatap olmayacağını, bahçeye girmek zorunda olmadığını ve sayaçları okumayacağını yüksek sesle ve alaycı bir şekilde ifade etmiştir. Bu durum üzerine komşular da sokağa çıkarak okuma elemanını uyarmıştır. Okuma elemanı, eşime hakaret ederek olay yerinden ayrılmıştır. Elemanın isminin B**** olduğunu ve yaka kartı taşımadığını öğrendik. Eşim, durumu bana bildirdi. İş yerimden izin alarak eve geldim ve elemanı bulup neden böyle davrandığını sordum. Kendisinin bu dağınık ve ıssız bölgeye görevlendirildiğini, bahçelere girmek zorunda olmadığını ifade etmiştir. Ben de BEDAŞ çalışanı olduğumu ve bu bölgeye hizmet verdiğimi söyleyince tavırları değişmiştir. Su sayacımızı okutmuş, ancak gaz sayacımızı okutamamıştır. Binanın kapalı olduğunu göstermiş, ancak daha sonra düzelteceğini belirtmiştir. Bu elemanın bulunarak gereğinin yapılmasını ve eşimden özür dilenmesini rica ederim. Okuyucunun kodu: 182327'dir. İSKİ Sözleşme Numaramız: IG-8565446-5, İGDAŞ Sözleşme Numaramız: 5002*****23'dir. Eşimin telefon numarası: 5356***480'dir. İdris Ö****, telefon numaram: 0532***4707'dir.

İGDAŞ Çalışanları İhmalkarlığı Gazı Kafasına Göre Açmak İstememeleri

Hasan
15 Nisan 2024 15:35

10 Temmuz 2023 13:20
Azad sonuçtan hiç memnun değil

Doğal Gaz Açma Sürecinde İlgisiz Ve Keyfi Davranış Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

24 Mayıs 2025 10:54
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
30 Kasım 2024 12:38