Muharrem sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 17:17

Avcılar İder Mobilyadan Mart ayında bana teslim edilen koltuk takımını tam takım olarak hiç kullanamadık. Tekliler 4 defa servise gitti. Bugün yine getirmişler ama bu sefer de kol dayama tarafı sallanıyor. Yine alıp gidecekler.
Sıfır ürünün içinde malzeme unutmuşlar, ayakları yanlış monte etmişler, daha ilk aydan süngerler buruşmaya başladı. Daha nesini anlatayım ki. Bir daha alışveriş yapmayacağım gibi ilgili yerlere de şikayetimi bildireceğim.
Ne kadar kötü bir malzeme kalitesi olduğunu bütün çevreme de söyledim.
Hiçbir şey istemiyorum. Benden ve çevremden uzak dursunlar. Aldıkları parayı da yemek nasip olmasın. Yaşadığımız sinir stresi tahmin edemezsiniz. Sürekli gelen ustalarla tartışıyoruz, müşteri hizmetleri ile tartışıyoruz. Gerçekten yazık. Ürün o kadar işlem gördü ki defolu ürün haline geldi.

31 Temmuz 2024 16:49

Avcılar İder Mobilyadan Mart ayında bana teslim edilen koltuk takımını tam takım olarak hiç kullanamadık. Tekliler 4 defa servise gitmişti. Sıfır ürünün içinde malzeme unutmuşlar, ayakları yanlış monte etmişler, daha ilk aydan süngerler buruşmaya başlamıştı. Malzeme kalitesi de kötüydü. Elyaf kayması vardı, düzeltildi. Yani neresinden tutarsanız elinizde kalıyordu. Bu kadar sorundan sonra 11.07.2024 te Şikayet vara şikayetimi yazdım. Sonrasında müşteri temsilcisi şikayeti silmemizi, yaşanılan mağduriyeti gidermek için ürün değişiminin yapılacağını bildirdi. Bugün artan kumaşlardan yapılan yeni delikli koltuklarımız geldi. Ürün resimleri ektedir. Ürünün sorunlu parçalarını geri gönderdik ve eskileri kalsın dedik. Yaşadığımız sinir stresi tahmin edemezsiniz. Gerçekten yazık. Onu 6 kat taşıyan çalışanlara, uğraş veren müşteri temsilcisine üzüldüm. Benden ve çevremden uzak dursunlar. Bir daha alışveriş yapmayacağım, hakkımızı da helal etmiyoruz. Başka da bir şey istemiyoruz.

Ek
Ek
1722432946046.whatsapp-image-2024-07-31-at-152025.jpg
11 Temmuz 2024 18:12

Teşekkürüm markaya değil size. Teşekkürler şikayet. Var

12 Temmuz 2024 12:12

Ürün yenisi ile değiştirilecek. Hızlı çözüm için teşekkürler.

16 Ekim 2024 16:48 (Şikayetten 3 ay sonra)

Değerli Tüketicimiz , Şikayetiniz ilgili birimlerle paylaşılmış olup tarafınıza geri bildirimler yapılacaktır . Detaylı bilgilendirmek üzere yetkili kişi tarafından aranıyor olacaksınız Saygılarımızla.. Teknik. Servis Hiz.Çağrı Merkezi Yönetimi

Rabia
Rabia

Ben problemimi Tüketici Hakem Heyeti ile çözdüm. İade alacaklar paramı verecekler.

Sinem sonuçtan çok memnun

14 Ocak 2025 22:39
"Bizimle ilgilenen sidar hanıma özellikle ve eve gelen ekibin verdikleri hizmet için ekstra teşekkür ederiz"

04 Ocak 2024 20:32

05 Şubat 2025 13:56