Bilge sonuçtan çok memnun

İder Mobilya - Koltuğun Ayaklarının 2 Kez Kırılması Ve Çökme Sorunu

11 Temmuz 2023 09:51

2023 Ocak ayında İder Mobilya'dan uzanmalı koltuk aldım. Koltuğun ayakları sıkıştırılmış plastiktenmiş, 2 gün içerisinde ayaklar kırıldı. Geri dönüş sağlandı, yanlış ayak takılmış denildi, tüm ayaklar değiştirildi. Bir süre sonra koltuğun minderi çökme yapmaya başladı, bu arada yalnız yaşıyorum, çalışıyor olmamdan dolayı eve geç gidiyorum, koltuk zaten çok az kullanılıyor. Çökme konusuyla ilgili servis geldiğinde enteresan bir şekilde bir sorun olmadığını söylediler, ki çökme gözle dahi görülebiliyor. Akabinde yine ayakları kırıldı, servisten yardım alamayacağımı düşünerek Küçükyalı mağazasından satışı yapan kişinin WhatsApp'ına mesaj attım, dönüş olmadı, çağrı merkezlerini aradım, video istediler, video ve fatura ismini gönderdim, geri dönüş olmadı. 1 Haftadır salonumun ortasında ayakları kırık bir uzanmalı koltuk öylesine bekliyor. İder Mobilya'dan almış olduğum koltuk başıma bela oldu. Gelip ayaklarını değiştirseler dahi aynı ayaktan taktıkları için tekrar tekrar kırılacak, ki çökme de ayrı mevzu. Halen çözüm bekliyorum ve artık gerçekten bu koltuğu istemiyorum, İder ciddi şekilde pişmanlık.

11 Temmuz 2023 16:26 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz , Şikayetiniz ilgili birimlerle paylaşılmış olup tarafınıza geri bildirimler yapılacaktır . Detaylı bilgilendirmek üzere yetkili kişi tarafından aranıyor olacaksınız Saygılarımızla.. Teknik. Servis Hiz.Çağrı Merkezi Yönetimi

Bilge
Bilge
14 Temmuz 2023 14:32

Öncelikle Şikayetvar'a çok teşekkür ediyorum. Buraya yazmasaydım halen bekliyor olabilirdim. Her ne kadar İder Mobilya'dan arayan bayanlar son derece ilgili ve kibar olsalar da bugün servisten gelip koltuğumun ayaklarını değiştirseler de aynı ayaklardan takılmasından ve koltukta belirgin bir şekilde çökme olmasından dolayı memnun değilim. Her konuşan ağız birliği etmişçesine, daha ben sormadan "zaten, model değişimi kapsamında artık bu koltuktan üretilmiyor" diyor. Bu koltuktan tek şikayetçi olanın ben olma ihtimalimi çok düşük görüyorum. Ayaklar 1. Ayda kırılmıştı, 7. Ayda tekrar kırıldı ve artık gerçekten uğraşamayacağım. Bir daha İder mi, asla!

Erdal sonucu yetersiz buldu

13 Haziran 2023 01:01
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

İder Mobilya Köşe Koltuğumda Aldığım İlk Aydan İtibaren Süngerinde Çökme Oldu

07 Şubat 2024 16:28
İder Mobilya Köşe Koltuğumda Aldığım İlk Aydan İtibaren Süngerinde Çökme Oldu
Barış sonuçtan çok memnun

02 Eylül 2023 22:23
Güliz sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2023 08:20
Barış sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 13:16