İnternet Hizmetinde Büyük Hayal Kırıklığı

İnternet Hizmetinde Büyük Hayal Kırıklığı
20 Kasım 2024 17:23

İcenet uydu interneti aldım, adamlar rezil biçimde işini yapmıyor. Sözde sahipleri ve elemanları, beni aboneliği sonlandırırız diyerek tehdit ettiler. İnternet çekmiyor, modem değiştirdiler. Sonra kablolara suçu attılar ama yine de uzaktan bunu tespit ediyorlar. Nedense hizmet bu değil, yazıklar olsun. Kaç ay internet kullanmadan ödedim, verdiğim paralar helal olmasın.

21 Kasım 2024 14:28 (Şikayetten 21 saat sonra)
21 Kasım 2024 14:33

Siz modem değişikliği yaptıktan 1 sene sonra servis elemanı yollamadan mı çözdünüz bunu komşumada aynı kablo sorununu söylemişsiniz Türk Telekom'a geçmiş. Benim kablo sorunum olduğunu komşularım kusursuz kullanıyor diyorsunuz aynı sıkıntıyı onlarda yaşadığında farklı operatöre geçmişler. Servis elemanınız 1 senedir binamıza gelmeden kablo sorunu olduğunu kimden nasıl öğrendiniz bu yalanlarınızla umarım şirket politikanıza yakıştırıyorsunuz. Demek ki kurumsal bir hizmet alamıyoruz sizden. Ben 2 senedir aynı sorunlarla boğuşurken kablolama sıkıntıyı niye yoktu müşteri olunca mı oldu, gereken şikayetleri burada görüyorum tüm müşterilerinize aynı yaşanı uyduruyorsunuz

21 Kasım 2024 14:39
21 Kasım 2024 14:46

Ben onkoloji hastasıyım sizi aradığım kadar hastaneyi aramadım ne konuşuyorsun. Bir daha bana şirket politikası demeyin aboneliğimi sonlandırmak la tehdit ettiniz. Gerekli işlemler yapılır tarafımdan

21 Kasım 2024 14:50

Yazılan mesajlarda kanıttır modem kırık ya da kablodan diyorsunuz bilmeden yorumluyorsunuz. Sonra burada kablo dedik diye konuşamazsınız. Mesajda kanıtlar var daha bilmeden eleman göndermediğinizi açıkça söylediniz.

Selim sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2025 18:57
Kablo Net Bağlantı Sorunu Ve İptal Ücreti Krizi
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Melike
29 Mayıs 2025 17:49

Alaattin
09 Temmuz 2024 22:00
Digiturk İnternet Kullanmadığım İçin Faturayı Ödemek İstemiyorum Yardımcı Olr

11 Mart 2024 22:07
Mali sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2024 13:46
Millenicom Hizmetlerinde Yaşadığım Sorunlar Ve Mağduriyet