İbis Hotels Güvenlik Zafiyeti Ve İlgisiz Otel Personeli

28 Temmuz 2024 19:35

Roma İbis Otel'de kaldık. Kahvaltı salonunda masamızdan çantamız kayboldu. Otele giren çıkan belirsiz. Kahvaltı salonuna herkes girebiliyor. Kontrol ve güvenlik yok. Elini kolunu sallayan otele girip oradan kahvaltı salonuna giriyor. Çantamızda bütün paramız ve pasaportlarımız kayboldu. Otel görevlilerine söylediğimizde normal bir şeymiş gibi şaşırmadılar ve herhangi bir şey yapmadılar. Diğer arkadaşların da odalarında biz gezideyken birçok eşyaları kaybolmuş ama yine ilgisiz davranıldı. Bu nasıl otelcilik anlayışı, bu nasıl güvenlik?

28 Temmuz 2024 21:15

Roma polisine gittik.  Başka otellerde kahvaltı salonuna fişle giriliyor. Firmanın mağduriyetimizi gidermesi gerekmektedir. Maddi manevi yaşadığımız mağduriyet gidermenizi beklemekteyiz. Dışişleri bakanlığı ile iletişime geçip avukat aracılığı ile mahkemeye vermeyi düşünüyorum. Para ve pasoportlarimiz gittiği için tatilimizi yarıda kesip Türkiye'ye dönmek zorundayız.

29 Temmuz 2024 09:08

Yurt dışında turdayiz. Kaldığımız otellerde güvenlik çok iyi. Kahvaltı salonuna girerken fiş ya da oda numarası kontrolü yapılıyor. Ama Roma İbiş otelde ne kontrol ne oda numarası soruldu. Otele giren direk kahvaltı salonuna daliyor. Böyle bir otel olabilir mi. Nasıl kontrol yapılmaz. Kahvaltı esmasında masamızdan çantamız çalındı. Görevliler polisi arayın dedik arayamayız dediler. Hiç ilgilenmediler. Arkadaşların odalarından eşyaları çalındı. İlgisiz personel güvenliksiz bir otel.  Kameraları izletmediler. Eğer dışarıdan biriyse otele neden girebiliyor. Bütün paramız gitti. Tatilimiz rezil oldu. Polis tutanakları elimizde. Ihis otelin bu mağduriyetimizi gidermesi gerekiyor. Tamamen otelin sucudur.

27 Ağustos 2024 16:59
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

İbis Hotels Otel De Valiz Çalınması

25 Aralık 2023 22:04

29 Ekim 2023 22:26
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

06 Ağustos 2023 23:01

23 Temmuz 2024 23:24