Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Tucson'da Kavrama Sorunu ve Servis İlgisizliği

08 Ekim 2024 18:14

2021 Hyundai Tucson 1.6 dizel 55 bin km Prime paket aracımda kavrama sorunu vardır. 08.10.2024 tarihinde Hyundai servisine götürdüğümde, servis tarafından yapılan sürüşte aracın kavramasının sorunlu olduğu, bu sebepten vuruntu ve titreme olduğu servis çalışanı tarafından fiziki olarak tespit edilmiştir. Ancak aracı cihaza bağladıklarında, cihazın hata vermediği için kavramayı garantiden değiştiremeyeceklerini beyan ettiler. Kendim araçla çocuğumu okula götürüyorum, araç kavramasından gelen sesten çocuğum bile korkmaya başladı. Hyundai markasını daha önce de kullandım ve eşimin de Hyundai marka aracı var. Sorunun ivedi bir şekilde çözülmesini rica ediyorum.

03 Ocak 19:46

2021 Tucson Prime paket aracımda şanzıman arızası var. Servise gittik onayladılar ancak bilgisayardan geçmediği için garanti kapsamında değişim yapamayacaklarını söylediler. Araç kalkışlarda vitesten atıp geriye kayıyor ve kazaya sebebiyet verecek duruma geliyor bunun değişimini talep ediyorum yoksa mahkemeye başvuru yapacağız.

profile profile
09 Ekim 2024 08:05 (Şikayetten 13 saat sonra)
09 Ekim 2024 13:57

09.10.2024 tarihinde Hyundai müşteri hizmetleri tarafından arandım görüşmelerimi yaptık yardımcı olacaklarını söylediler ilgileri için teşekkür eder sorunu kısa zamanda çözülmesini rica ediyorum.

14 Ekim 2024 14:42

Genel merkezden tekrar arandım ancak hala çözüm sunulmadı, Hyundai markası çok büyük bir firma bu araçlardaki kavramayı değiştirmek bence çok zor olmamalı

29 Ekim 2024 13:46

Araç arızası daha fazlalaştı geri dönüş yapan hala yok bu kadar sevilen bir aracın bu denli arızasını gidermemeleri çok yanlış

Selim
30 Ocak 2024 11:05
İhsan sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Tucson'da Beklenmedik Zıplama Sorunu

İhsan
16 Ekim 2024 19:17
Habip sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Tucson Kavrama Sorunu Garanti Kapsamında Çözülmüyor

Habip
24 Nisan 02:10
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
30 Aralık 2024 17:46