İhsan sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Tucson'da Beklenmedik Zıplama Sorunu

16 Ekim 2024 19:17

Hyundai marka 2023 model bir araç aldım ve 32,000 km'de araç adeta zıplayarak ilerliyor. Servis, kavrama sorunu olduğunu belirtti. Aracı makineye bağladılar ve yeterince zıplamadığını, biraz daha zıplaması gerektiğini söylediler. 2023 model Tucson, Hyundai'nin en prestijli aracı ama servis, garantiye girmesi için kavrama yeterli dedi. Daha ne olması gerekiyor? Bundan daha kötüsü varsa, bu araçlar tam bir sorun. Şimdi bekliyoruz, daha çok bozulsun.

17 Ekim 2024 07:58 (Şikayetten 12 saat sonra)
22 Ekim 2024 14:05

Tamamen gaz almak adına yazılmış bir cevap huyunda markası en prestijli aracı olan Tucson aracına böyle mi sahip çıkıyor araç da kavrama problemi var bize dönüş şekliniz şu şekilde tolerans dahilinde bir bozulma ne olması gerekiyor 30 bin de bir yıllık bir aracın garantiden faydalanması için gerçekten zıplamasını mı bekliyorsunuz arkadaşlar Hyundai alırken iki kez düşünün

Müslüm
Müslüm

Hocam bende araç alma arifesindeyim tusconda bu yazınızı görünce bir nebzede olsa vazgeçirdi beni sorununuz giderildi mi peki Hyundai müşteri sizden %70/80 vazgeçti kendi adıma söylüyorum Qashqai bakacağım şimdi

Ben bu kadar kötü araç görmedim i 20 al ama Tucson alma

30 Ocak 2024 11:05
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Tucson'da Kavrama Sorunu ve Servis İlgisizliği

08 Ekim 2024 18:14