Melih sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Partikül Filtresi Sorunu.

08 Şubat 2024 11:39

2022 Aralık ayında sıfır olarak satın aldığım Hyundai Tucson marka aracımda, 2023 Ağustos ayında 22.000 km'de partikül filtresi tıkandı ve 2024 Ocak ayında 44.000 km'de tekrar tıkandı. İki hafta sonra yine aynı sorunla karşılaştım. Sorunla ilgili olarak servis tarafından sadece yazılımsal bir rejenerasyon sistemi uygulanıyor ve aracım günlerce serviste bekletiliyor. Bu süreçte bana ikame araç da tahsis edilmiyor. İşlerim aksıyor ve her yere taksi ile gitmek zorunda kalıyorum. Yapılan işlemler sorunu çözmüyor ve ben sürekli mağdur oluyorum. Üstelik aracın garanti süresi de dolmak üzere. Garanti süresi dolduğunda, herhangi bir tamir işlemi yapılmadan benden ücret talep edeceklerini düşünüyorum. Bu kadar büyük bir firmanın, parça değişimi gibi temel işlemler için müşterilerini mağdur etmesini anlamakta güçlük çekiyorum.

26 Şubat 2024 09:11

Hyundai Tucson aracımın 2 ayda 3 kez partikül filtresi tıkandı ama sürekli yazılımla temizlemeye çalışıyorlar. Ama sonuç anlamıyorum. İkame araç da verilmiyor her servise gelişimde binlerce lira taksi ücreti ödemek zorunda kalıyorum. Müşteri hizmetleri beni arıyor ama çözümse ilgili farklı hiçbir şey yapılmıyor. Sadece dostlar alışverişte görsün surumu var.

08 Şubat 2024 11:44 (Şikayetten 5 dakika sonra)
Melih
26 Şubat 2024 09:05

Yaşadığım süreç ne yazık ki memnuniyete dönüşmedi. Serviste sadece yazılımla rejenerasyon yapılıyor ve filtre yine tıkanıyor. Kalıcı çözüm üretilmiyor. Her defasında da ben binlerce lira taksi ücreti veriyorum işlerim aksıyor. İkame araç bile verilmiyor. Filtre tıkanma sıklığı da sürekli artıyor. Bugün yine tıkandı. Servise geldim. Yine yazılım güncelleyeceğiz dediler. Şaka gibi

Seyfullah

Şu an ne durumda

Melih

Hala sorunum çözülmedi sürekli yazılımla çözmeye çalışıyorlar. Yazılımla rejenerasyon yapıyorlar sonra birkaç hafta sonra tekrar aynı şey oluyor

Mesut
23 Ocak 2024 16:39
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arıza Veren Hyundai Tucson!

Zehra
14 Kasım 2023 10:07