İsa sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 18:06

Hyundai marka suv 44.000 km deki aracımın tüm bakımlarını İstanbul'daki Hyundai coşkun yetkili servisinde yaptırdım. Aracımın senelik bakımını yaptırdıktan bir hafta sonra ailemle birlikte seyahate çıktık. İstanbul dönüşü aracım gece vakti otobanda seyir halinde iken hiçbir uyarı vermeden arızalandı ve durdu. Ailemle birlikte ciddi ölüm tehlikesi atlattık. Hava karanlık olduğu için arkadan gelen taşıtlar bize çarpmasın diye ciddi uğraş verdim. Daha sonra aracım Hyundai ataya çekildi. Seyahatimiz çekici üstünde son buldu. Hyundai ata aracın v kayış motorunda çatlak olduğunu ve v kayışının koptuğunu ve bunun motora zarar verdiğini ve motorun bir kısmının değişeceğini belirtti. Ben yıllık bakımını 1 hafta önce Hyundai Coşkunda yaptırdığımı neden bu sorunun tespit edilemediğini sorduğumda yanıt alamadım. Aracın tamirinin 2 ay süreceğini söylediler. İkame araç istedim. Çok sıra olduğu için veremeyeceklerini söylediler. Sanırım bu kadar sıra olduğuna göre bayağı bir arızalı araç var. Hyundai Assan'ı arayıp bu süreçte zaten mağdur olduğumuzu bir de ikame araç verilmediği takdirde iyice mağdur olacağımız belirtmeme rağmen bir sonuç alamadım. Müşteri hizmetlerini 5 6 kere aramama rağmen olumlu ya da olumsuz hiçbir dönüş yapmadılar. Aracımın tamir süresinde araçsız kalarak mağduriyetim arttı. Üstüne bir de kimsenin muhatap olmaması süreci çekilmez kıldı. Servise aracımın motoru değiştiği için değer kaybı olacağını belirttim. Değer kaybı olmayacak denildi. O zaman ikinci elden siz alın dedim piyasa fiyatı 1.300000 -1.200000 olan aracıma 900000 gibi komik bir rakam teklif ettiler. Araç fiyatlarının çok yüksek olduğu ülkemizde sıfır araç alıp tüm bakımlarını çok pahalı olduğu halde yetkili serviste yaptırmama rağmen ailemle ölüm tehlikesi yaşayıp bir de ikame araç verilmemesi üstüne bir de kimsenin size geri dönüş bile yapmaması ayrıca aracımın değerinin düşmesi beni çok yordu. Ölünce mi gündem olacaktık? Sıfır aldığım araçla ailemle güvenli seyahat yapamıyorsam ve hiçbir kabahatim olmamasına rağmen mağdur oluyorsam bu paraları bu firmaya niye vereyim? Bu bana ders oldu. Bundan sonra gerekirse üzerine 3 kuruş fazla verip müşterisine sahip çıkan firmaları tercih edeceğim. Hyundai benim için çok büyük pişmanlık oldu. Yaşadıklarımı en azından burada belirterek bu firmayı tercih edecekleri uyarmak istedim. Saygılar.

08 Ekim 2024 18:10 (Şikayetten 4 dakika sonra)
08 Ekim 2024 18:24

Hyundai yayımlanan mesajı okumadan otomatik mesaj atmakla bu işler olmuyor. Bu bile müşterilerinizi ciddiye almadığınızın göstergesi. Mesajımda sizi 5-6 kere aradığımı belirttim. Hala bizi arayın diyorsunuz. Ne için sizi arayacağım? Hangi konuda bana geri dönüş yaptınız? Ölünce mi dönecektiniz. Sorunumu iletmek için müşteri hizmetleri dönüş yapmadığı için İstanbul'daki Assan genel müdürlüğüne bile gittim yüz yüze konuşmak için. Telefonumu aldılar arayacağız dediler. Bilin bakalım ne oldu? Aramadılar. Sizi tercih ettiğim için pişmanım. Beni de ailemi de yollarda perişan ettiniz. Ölmediğimize şükrediyoruz. Eşim kaç hafta işe 3 vasıta değiştirerek gitti geldi. Bunu okuyan arkadaşım 3 kuruş fazla para ver git sana önem veren seni muhatap alan bir firmadan araç al. Bu kadar parayı bize mezar olsun diye vermiyoruz. Üstüne bir de aracım değer kaybetti. Yazıklar olsun.

10 Ekim 2024 19:08

Hyundai yukarıda belirttiğim gibi hiçbir geri dönüşüm yapmadı. Benimle kimse arayıp iletişime geçmedi. Bir özür bile dilenmedi. Sanki benim ve ailemin hayatı değersiz yaşadıklarım normalmiş gibi. Bu ayıp onlara yeter. Biz vatandaş olarak bilinçli olalım. Benim yaşadıklarım hepinizin başına gelebilir. Araba elbette bozulabilir ama sorun ondan sonra yaşananlar. Hepimize ders olsun. Müşterilerine sahip çıkan firmaları tercih edelim.

Canip

Sonuç yazarsan sevinirim

İsa

Sonuç dediğim gibi ikame araç talebime cevap verilmedi aracımın tamiri boyunca araçsız kaldım. Aracımın değerinin düştüğü ile ilgili konuda tarafıma hiçbir geri dönüş yapılmadı.

Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Kamil
02 Ekim 2023 18:48

Hyundai Assan Garanti Kapsamında Aracımın Tamiri

Taner
29 Kasım 2023 20:35
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Fren Sertleşmesi Ve Servis İlgisizliği

Hüseyin