Emre sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai İ 20 Amortisör Sorunu

26 Mart 2024 18:55

Hyundai i20 amortisör sorunu
Aracım 2021 yılı Haziran ayında çıkış yapmış ve 35.000 km'de. Araç ön amortisörlerde gıcırtı diye tabir edilen ses çıkarıyor. Servis de bu ses için gıcırtı ifadesini kullanıyor. Taşlık ve hafif yollarda ilerlerken sağ ve sol amortisörlerde vurma hissi oluşuyor. Bu durumu görüşmek üzere Alanya'daki Alanses Hyundai bayisine gittim. Oradaki personel, bazı sorunlarla ilgilendi ancak amortisör sorununa geldiğinde, 'Evet, bu türden şikayetler alıyoruz. Haklısınız ama patlak olmadığı sürece değişim yapılmaz. Yeni taktığımız amortisör de aynı sesi çıkarabilir' dedi. Ancak benim aracımdaki bu problem yeni oluştuğunu söylediğimde, bayideki servisinde Hyundai i20 model bir araçla test yapılmasını sağladı ve o araç benimkinden daha kötü durumdaydı. Şimdi size soruyorum: Bir milyon küsur lira ödeyerek bu aracı satın alıyorsunuz ama böyle can sıkıcı, kalitesiz sorunlarla uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Şu anda Hyundai servis ağına ulaşmaya çalışıyorum ve umarım sorunum çözülür. Bu kadar çok satılan ve beğenilen bir aracın müşterilerini üzmek istemediğinizi düşünüyorum.

30 Nisan 2024 15:39

Hyundai 2021 araçta bu çirkinlik ne bir araç alıyorsun ayağını bir uzatıyorsun hep tüy pamuk bunu neye göre tasarladınız merak ediyorum araç saten amortiserlerden sorunlu sanırım kronik miş servislerinde araç ta öyleymiş simdi bu aracı servise götürsem biz bir şey yapamayız diyorlar

Ek
27 Mart 2024 08:12 (Şikayetten 13 saat sonra)
16 Nisan 2024 13:57

Sonuç aşamasındalar sanırım aradılar araştırıp döneceğiz dediler henüz bir gelişme yok

26 Nisan 2024 12:13

Müşteri temsilcisi nin dediği kelime su araçta tıkırtı gelmesi normalmiş bayii ise diyor ki bizim servis aracımız da böyle bu araçlarda kronik olan bir sorun

Hyundai Assan Yeni İ20 Trim Sesi-kaporta Hataları

Bünyamin
28 Aralık 2023 21:54
Emre sonuçtan hiç memnun değil

10 Bin Kmde Direksiyon Arızası Ve Garanti Dışı Bırakılması

09 Mayıs 2025 18:04

Hyundai Assan 0 Km İ20 Arka Kapı Sesleri Trim Sesi Kalite Sorunu

28 Mayıs 2024 07:17
Rojda sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Aracın Sorunları Ve Bayiinin İlgisizliği

10 Ekim 2024 23:28