Hyundai Assan Yeni Bayon Şanzıman Arızası Ve Servis Mağduriyeti

30 Nisan 2024 16:11

Merhaba, Mart ayında Sivas İnoto bayinizden aldığımız 2024 model Bayon aracımız şanzıman hatası verdi. Servise götürdük, kendi mühendislerinin çözemediği sorunu Kore'ye ilettiklerini belirttiler. Sonuç olarak şanzıman kusurlu çıktı. Biz ise ya sıfır bir araç gönderilmesini ya da aynı araca sıfır şanzıman takılmasını talep ettik. Ancak bugün servisten gelen cevapla şok geçirdik. Bizim aracımıza ait şanzımanın tamir edildiğini ve onun takılacağını belirttiler. Siz olsanız bu durumu kabul eder miydiniz? Sıfır araç almışken daha bir ay geçmeden, neden işlem görmüş, üstelik şanzımanı ilkem görmüş bir aracı kabul edeyim? Bizim zararımızı kim karşılayacak? Kiminle muhatap olmalıyız? Servis 'biz bir şey yapamıyoruz' diyor. Kime durumu iletmeliyiz? Avukatımıza mı? İlla yasal süreç mi başlatmalıyız? Bir an önce bu mağduriyetin ve sorunun çözülmesi için desteğinizi bekliyoruz.

30 Nisan 2024 15:40

Merhaba Sivas Hyundai bayisinden sıfır araba aldık ancak 1 ay sonra arabadan sesler gelmeye başladı servise götürdük bakalım dediler aracı aldılar sonra bizim servis elemanlarımız mühendislerimiz sorunu tespit edemedi Kore'ye göndereceğiz seslerin olduğu. Videoları dediler ardından sıfır arabanın şanzımanını söküp teste sokacaklarını şanzımanın değişeceğini belirttiler biz sıfır arabayı neden aldık şanzımanı değişmiş işlem görmüş kusurlu arabayı neden geri kabul edelim sorun olduğu tespit edildiyse neden hala bize sıfır araba verilmiyor servis sorumlusu hanım efendiye bunu ilettiğimizde sıfır araba veremeyeceklerini garanti kapsamında olduğu için sorun olmayacağını iletti ancak arabanın garanti kapsamında olması bu sorunun çözümü için ücret ödemeyeceğimiz anlamına gelir. Şanzımanı değişen yani ciddi kusurlu aracı bize geri vermek yerine sıfır araç vermeliler konu ile ilgili desteğinizi bekliyoruz

profile profile profile
30 Nisan 2024 16:20 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Ceyhun sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Şanzıman Sorunu ( Hyundai Bayon )

Ceyhun
27 Nisan 2024 10:18
Mertkan sonuçtan hiç memnun değil

Mertkan
08 Temmuz 2024 14:04