Mehmetcan sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 10:59

Aracım 2020 Hyundai i20 Elite Plus olduğu yerde direksiyon kitlendi ve hareket ettiremiyorum. Sağa sola kesinlikle hareket etmiyor. Onun dışında tüm her şey çalışıyor. İkaz lambalarını yaktı, servise bıraktım. Gördüğüm kadarıyla kronik bir arıza. Bunun için para talebi olacak mı, bekliyorum. Ona göre ilerleyeceğim şikayet etme konusunda.

30 Ağustos 2024 13:50

6 Haziran da aracımın direksiyonu kitlenmişti buraya yazmıştım yetkili serviste bağlantı noktasından kaynaklı olduğu söylenip vidaların sıkıldığı söylemişlerdi çözüm olarak 2 sonra yani bugün aracım park halinde iken aynı sorunla tekrar karşılaştım madem bu kadar kolay sorun du şimdi aracımın olduğu yere gelip neden yapılmıyor çekici ile çekiliyor araç servis bakımlı bir araç aynı hatayı tekrar neden veriyor? Bu mağduriyet ne olacak acaba bunun hukuki açıdan değerlendirmek için bekliyorum bugün serviste yine aracım 1 hafta orada kalıp araçsız kalırsam. Hyundai servisinin bu sorunu düzelttik deyip 2 ay sonra tekrar olması garantisi devam eden bir aracın ne kadar mantıklı?

Ek
Ek
06 Haziran 2024 12:03 (Şikayetten 1 saat sonra)
07 Haziran 2024 15:33

Aracımı bıraktıktan mesai saati başlamış olmasına rağmen yaklaşık olarak 6-7 saat bir süredir çekici ile indirdiğimiz yerde hala beklemekte olduğunu öğrendim ve 2 gün geçmesine rağmen hala aracımın sorununu giderilmesini geçtim aracımın sorununa bakılmadığını öğrendim çok güzel bir iş savma var ve mağduriyet yaşatılıyor.

Derya
Derya

Bende İ20 Elit 2024 model aracımda aynı sorunu yaşıyorum henüz direksiyon kilitlenmesi yaşamadım fakat aracın tüm güvenlik sistemleri uyarı veriyordu bugün 17. Gün parça gelecek diye beklettiler parça geldi sorun halen devam ediyor 10 dakika'ya arayacağız dediler tam 1 saat oldu halen aramalarını bekliyorum

İrem
İrem

Benzer sorun yaşayıp çözüm arayanlar için yazıyorum. İ20 1.4 MPİ aracımda da bu durumla karşılaştım. Akü voltajınız düşük olabilir, aküyü değiştirince sorun çözüldü bende.

Emre
Emre

Merhaba, Aynı sorunu bugünben yaşadım. Nasıl çözüldü bu problem cevap yazarsanız çok sevinirim

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2024 20:22
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai İ 20 Amortisör Sorunu

26 Mart 2024 18:55