Saatimdeki Sorumsuzluk Ve İletişim Eksikliği

06 Aralık 2024 17:33
Hamdi'nin Teşekkür Mesajı
“Bazı problemler yaşandı fakat çözüldü teşekkürler”

Saatimin hoparlöründen bir cızırtı gelmeye başladı. Destek için müşteri temsilcisini aradım, beni cuma günü 4 defa arayıp kargo bilgilerini detaylı mail atmamı istediler ve pazartesi küçük bir işlem olduğunu söylediler. Kargoyu verdiniz mi, gittiniz mi, geldiniz mi, kod aldınız mı sürekli aradılar. Fakat kargoyu gönderdikten sonra büyük sessizlik; kimseden ses yok. Ne arayıp ne sordular, yanlış bilgiler verdiler. Her aradığım kişi farklı bilgi verdi. Saatimi geri gönderin dedim, nerede olduğu belli değil dediler. Kargo... Sakin saatime işlem yapmayın dedim. Tamam, eğer bir işlem yapılacak olursa bilgi vereceğiz dediler. Saati açmışlar, arka kapağını değiştirmişler. Dün kargoya vereceklerini söylediler. Bugün kargoya vermişler ama ne bir haber, ne bir takip numarası, hiçbir şey yok. Kargoyu nereye gönderdiklerini bile bilmiyorum. Bana ait olan bir ürünü bilgim dahilinde olmadan nasıl açarsınız, işlem yaparsınız? Tamamen sorumsuzluk silsileleri yaşadım. Bu kabul edilemez bir durum.

07 Aralık 2024 17:43

Perşembeden beri kargo bekliyorum temsilci gönderildi dedi fakat cumartesi oldu ne bir mesaj veya mail arama hiçbir şey yok. En azından bir takip no verilebilirdi

09 Aralık 2024 09:28

Saatim daha elime ulaşmadı servis ve müşteri hizmetleri kargoya verdik diyorlar ama adıma bir kargo yok 5 gün oldu ya kargoya verilmedi ya da kayboldu

09 Aralık 2024 18:07

Bazı problemler yaşandı fakat çözüldü teşekkürler

Gürsel sonuçtan hiç memnun değil

Gürsel
12 Mayıs 2025 14:50

Huawei Wach Buds Kayıp Kulaklık Çilesi

Şener
10 Şubat 2024 11:01
Huawei Wach Buds Kayıp Kulaklık Çilesi
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Yakup
12 Temmuz 2024 10:30
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur
27 Mart 2024 11:55
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
05 Eylül 2024 15:48