Sevin sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Tablet İle Sürekli Gspace Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Cevapsızlığı

Sevin
30 Ağustos 2024 12:37

Huawei tablet aldım, o kadar para verdim. Almaz olaydım. Müşteri hizmetleri hiç sorun çözücü değil. (Sevin Hanım, bu yaşanılan uygulama ile alakalı genel bir sorun. Konu ile alakalı olarak arka planda çalışmalar devam etmektedir.) sürekli bu mesajı gönderdiler defalarca. (Sizleri anlıyorum fakat benim yapabileceğim bir şey ne yazık ki bulunmuyor. Sorunun çözümü için arka planda çalışmalar devam ediyor. Güncellemeleri takip etmenizi rica ediyorum.) sonra bu mesaj geldi. Ben onlara diyorum ki Gspace sürekli duruyor. Oyunu açmıyor. Brawl Stars oyununa tabletten 5 gündür girilmiyor ve hala çözüm yok. Diğer tabletlerden giriliyor ama Huawei'ye özelmiş. Giremediğim oyunun güncellemesini nasıl takip edeyim? (Çünkü bu, Huawei cihazlarda yaşanılan genel bir sorun. Bu sorunun çözümü için de arka planda çalışmalar devam ediyor.) en son da bu mesajı gönderip sonlandırdılar. Ben konuyla ilgili muhatap bulamıyorum. Müşteri hizmetlerini arıyorum, orada da 25 dakika bekliyorum, biri bana cevap versin diye. Çocuk oyuna girmek istiyor. Alsınlar bu tableti, paramı geri versinler.

Tablet Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Gülşah
01 Aralık 2024 23:51
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Matepad SE 11'de Uygulama Sorunları Ve İade Sürecinde Yaşanan Zorluklar

Hasan