Ali sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Matepad Pro 12.6 Manyetik Klavye Tepkisiz. Dfu İşe Yaramıyor.

Huawei Matepad Pro 12.6 Manyetik Klavye Tepkisiz. Dfu İşe Yaramıyor.
12 Şubat 2024 16:01

Huawei Matepad Pro 12.6 bluetooth manyetik klavye ölü gibi tepki vermiyor. Işıklar yanmıyor. D f u olayını yaptım faydasız. Kartal KVK ya bıraktım tableti de getirmen lazım deyip geri verdiler. İlk teslim alırken de söylemediler. Neyse o ayrı. Şu klavyelere bir çözüm bulun yurt dışı forumlarda da denk geldim.
Matepad Pro 12.6 illa tabletle götürmemiz mi lazım garantiye. Tableti de sıfırlayacaklarmış. Bir Huawei aldık iyice zulme dönüştü. Help please Huawei magnetic keyboard is dead. No lights no connection. Dfu not working.

03 Mart 2024 23:38

Klavye değişim kararı aldılar ama süreç tıkandı klavye tedarik edilemiyor anladığım kadarıyla. 1.5sene de parça desteği biter mi ya çok enteresan. Kimse beni arayıp bilgi vermiyor. Sağlam tabletimi de vermiyorlar esir aldılar. Sabrediyorum.

10 Mart 2024 02:02

Klavyemi İngilizce klavye ile değiştirdiler. Süreçle alakalı sorunlarım şunlar. 1 Klavyedeki sorunu tespit edebilmek için tabletle beraber teslim almaları gerekiyormuş bunu ilk baş söylemedi KVK. Klavyeyi yalnız verdim ve o süreç boşuna işledi. 2 KVK kesinlikle mesaj atmıyor aramıyor. Sürekli sitesinden girip kendin bakman gerekiyor. Ya da habire gideceksin. 3 Huawei ile servis arasında iletisim kopuk servis bir karar alıyor Huawei'nin haberi yok Huawei bir karar alıyor servisin haberi yok. Sizin hiçbir şeyden haberiniz yok. Size ulaşılamadı deyip süreç donuyor sürekli takip etmeniz lazım. Bir SMS atmak ya da aramak o kadar da zor değil. 4 klavyedeki sorunu tespit ettikten sonra tableti geri vermiyorlar. Yeni klavye gelene kadar tableti orada esir alıyorlar. Tabir uygunsa gidip zorla aldım tabletimi. Klavyem sonradan gelince onu ayrıca gidip aldım. Abartmıyorum toplamda 5 kere gittim en az. 5 ve en büyük problem ise şu Huawei Türkiye'de bir buçuk sene önce sattığı bir ürünün parçasını bulundurmuyor. Parça desteği sağlamıyor. Stand + kılıf olarak da kullandığım için ve en azından teklif edilen İngilizce klavyeyi koparayım diye kabul ettim ama klavyem şu an İngilizce. Türkçe'ye alsam noktaya basıyorum ç çıkıyor paranteze basıyorum ş çıkıyor. Ben niye İngilizce klavye kullanıyorum? Kabul etmeseydin derseniz de şunu derim en azından kılıf stand ve çalışan bir ürünüm oldu.

Samet
Samet

Klavyeyi tablete takınca tablet görmüyor klavyeyi aynı sorun mu oldu sizde de

Huawei Manyetik Klavye Otomatik Bağlanmıyor

13 Ekim 2023 09:18

Huawei Matepad 11 Akıllı Klavye Bağlantı Sorunu Ve Teknik Destek Talebi

Erkin
13 Ağustos 2025 11:33
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
13 Temmuz 2023 22:23