Tahir sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Çöken HP Victus Laptop

Sürekli Çöken HP Victus Laptop
Tahir
02 Temmuz 2023 19:00

29/07/2023 tarihinde İstanbul Maltepe Hilltown AVM Teknosa mağazasından almış olduğum (HP Victus) model isimli laptop'um da sürekli çökme sıkıntısı yaşıyorum. Daha 2-3 günlük bir bilgisayar'dan bahsediyorum. İlk aldığım gün Instagram, WhatsApp, Steam tarzı uygulamalarımı yükledim ve bilgisayarımı kapattım. 1 saat sonra geri açmak istediğimde siyah ekran ile karşı karşıya kaldım. Bir müddet bekledikten sonra mavi ekran geldi ve hiçbir şekilde açamadım. Ardından Teknosa'yı aradım, ilgili merciye aktarıldım (Teknosa destek ekibi) ve PC'me format attırdım. Tabi yüklediğim bütün uygulamalar da gitti. İlk günde bir daha aynı sıkıntı ile karşılaşmayacağımı söylediler ve ertesi gün aynı sıkıntı bir daha oldu. Şu an PC'mi kullanamıyorum ve Teknosa'yı arayıp ürünü iade etmek istediğimi söylüyorum. Bana ambalajı açılmış ürünün iadesi olmayacağını söylediler, saçmalık. Ben ambalajı açmadan ürünün sağlam veya bozuk olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Bu yaşadığım sıkıntıyı HP Türkiye çözmeli, bilgisayarımın iadesinin yapılmasını istiyorum.

04 Temmuz 2023 11:27 (Şikayetten 1 gün sonra)

Nuri sonuçtan hiç memnun değil

Nuri
26 Ekim 2023 18:22
Rahmi sonuçtan çok memnun

2 Günlük HP Victus 16 Kapandı Açılmıyor

Rahmi
19 Aralık 2023 00:39
"HP müşteri ilişkileri konusunda gerçekten çığır açmış ben ilgileri için kendilerine teşekkür ediyorum ilgileriyle sorunumu çözdüler"
2 Günlük HP Victus 16 Kapandı Açılmıyor
Nefise sonuçtan hiç memnun değil

Nefise
09 Ağustos 2024 20:09
Zeynep sonucu yetersiz buldu

Zeynep
24 Eylül 2023 11:10
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 00:26
HP Kategorileri