Rahmi sonuçtan çok memnun

2 Günlük HP Victus 16 Kapandı Açılmıyor

2 Günlük HP Victus 16 Kapandı Açılmıyor
19 Aralık 2023 00:39
Rahmi'nin Teşekkür Mesajı
“HP müşteri ilişkileri konusunda gerçekten çığır açmış ben ilgileri için kendilerine teşekkür ediyorum ilgileriyle sorunumu çözdüler”

15.12.2023 tarihinde Hepsiburada üzerinden HP Victus 16 notebook aldım. Ürüne işletim sistemi kurduktan sonra 1 saat boyunca render, oyun vb. testler yaptım. Aldığım günden beri fanın devri hiç 5000 RPM'nin altına düşmedi ve bilgisayarın sıcaklığı artarak 100 derecelere kadar çıkıyordu. HP markasına olan güvenimle tercih ettiğim bu makine, elime ulaşmasının ikinci gününde aniden kapandı ve hiçbir şekilde tepki vermiyor. Ürünü aldığım satıcıya durumu belirtmeme ve 14 gün iade hakkım olmasına rağmen herhangi bir dönüş alamadım. HP, benim için gerçekten bir hayal kırıklığına dönüştü. İki gün sonra aniden kapanan bir bilgisayar için bu kadar para talep etmelerini anlayamıyorum.

19 Aralık 2023 14:36

Müşteri hizmetleri tarafından arandım ürünün arkasındalar ve yardımcı oldular teşekkürler.

19 Aralık 2023 14:36 (Şikayetten 13 saat sonra)
21 Aralık 2023 15:08

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
31 Ekim 2023 22:10

Emir
02 Nisan 2024 22:01
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2023 00:26
Salih sonuçtan çok memnun