Gökhan sonuçtan memnun

HP Yazıcı Sanırım Pişmanlık

22 Mayıs 2024 16:30

1 ay önce Teknosa'dan aldığım HP yazıcımız arıza verdi ve Teknosa'ya götürdüm. Sağ olsunlar çok yardımcı oldu arkadaşlar. Yazıcı servise gönderildi 4-5 gum sonra güya tamir edilen yazıcım Teknosa'ya geri gönderildi bende bu İstanbul trafiğinde gidip yazıcımı aldım gene orada denemek istedim ve denediğimde sorunun hala devam ettiğimi Teknosa'daki yetkili arkadaşlar eşlinde gördük. Bu durumdan nefret ederim isimi bırakıp bu trafikte gidiyorum ve ürünüm yapılmamış arıyorum bir daha gönderin diyorlar saka gibi olmuyorsa yenisini verin kardeşim. Oldu deyip göndermek nasıl bir istir biz durmadan gidip gelecekmişiz servise. Sanırım HP pişmanlık oldu.

24 Mayıs 2024 17:07 (Şikayetten 2 gün sonra)
29 Mayıs 2024 21:50

8 gün oldu hala ne arayan var ne de soran. İlk gün bir yetkili aradı özellikle ilgileneceğim dedi sağ olsun ilk gün ve sonraki gün ilgilendi sonra ses seda yok. Siz nasıl bir servis agi olduğunu anlayın. Gerçekten hiç yakışmayan hareketler. Ogün hanimefendiyede söyledim bir markadan kahve makinesi aldım kopurtmuyor diye geri götürdüm sıfırını verdiler. Su bizi mağdur edişiniz size yakışıyor mu. Okula giden çocuğumuz var ve lazım olan bir şey bu. Yazıklar olsun

Ufuk
11 Mart 2025 12:29
Ergün sonuçtan hiç memnun değil

Ergün
20 Temmuz 2023 14:06

HP 7500 A Yazıcı Mağduriyeti, HP Markasının Durumu

Yiğit
23 Nisan 2024 22:47
Zülal sonuçtan hiç memnun değil

Zülal
19 Eylül 2023 22:53
Mustafa sonuçtan çok memnun

09 Kasım 2023 16:42
"HP ulaşması çok güç oldu fakat geri dönüş müşteri memnuniyeti açısından mükemmel oldu. Teşekkürler"
HP Neredesin Ulaşamıyorum Pişmanlıksın HP
hp-neredesin-ulasamiyorum-pismanliksin-hp-3.pdf