HP Wi-Fi Bağlantısı Sorunu Var

Elif
02 Mayıs 2023 16:53

Bir an önce çözülmesini istiyorum.
Modeli 6G0F7EA

24 Mayıs 2023 23:20

30/12/22 tarihinde aldığım HP marka victus serisi bilgisayar Wi-Fi bağlantısı bir anda kesiyor ya da hiç bağlanmıyor. Neredeyse 2 aydır bu sorun var 4 aylık olan bilgisayar neden bu kadar kötü anlayamıyorum. Bir an önce çözülmesini istiyorum. Modeli 6G0F7EA Şikayet ettim cevap verdiler İlk aradıklarında müsait değildim bir sonraki gün aradım. Telefonu açan hanımefendi ilk arayan kişi gün içinde iletişime geçer dedi Ama aramadılar bende üstüne düşmedim şimdi de bilgisayar hem internet hiçbir şekilde açılmıyor. Bilgisayarı kapattım kapanmadı. Açmaya çalıştım açılmadı. Ben üniversite öğrencisiyim. Sınavlarım başladığında ne yapacağım.

03 Mayıs 2023 13:00 (Şikayetten 20 saat sonra)
Elif
24 Mayıs 2023 23:12

HP den aradılar ben müsait değildim arayın ilgilenirler dediler. Bir sonraki gün aradım. Bir gün önce arayan kişinin arayacağını söyledi. Telefonu açan hanımefendi ama aramadı. Bir de gün içinde dönüş yapar dedi. Şimdi de bilgisayar hiç açılmıyor. Ben üniversite öğrencisiyim. Sınavlarım başlarsa ne yapacağım.

HP Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama Ve Dönüş Yapılmaması Sorunu

Zübeyir