Kerim sonuçtan çok memnun

HP Victus'ta Siyah Ekran Sorunu: Sınav Haftasında Büyük Kriz

01 Kasım 2024 11:14

HP victus gaming 16-s0050nt (892p8ea) bilgisayarımı kullanırken herhangi bir uygulama açık olmamasına rağmen siyah ekran gelip gidiyor ve birkaç saniye kullanıyorum sonra komple gidiyor bir daha gelmiyor, biraz zaman geçince açılıyor ve aynı şeyler tekrarlıyor. HP ile iletişime geçmek istedim fakat sanal asistandan öteye gidemedim. Sınav haftasında olacak iş değil. Yetkililer lütfen ilgilensin.

04 Kasım 2024 18:02 (Şikayetten 3 gün sonra)

Yorumlar (6)

Yunus
Yunus

Dostum serviste ne değiştirdiler de düzeldi

Süleyman
Süleyman

Merhabalar aynı sorun bende de var son güncellemeler sonrası bu tarz bir sorunla karşılaşmış bulunmaktayım

Baran
Baran

Merhaba aynı sorun bende de var çözebildiler mi sorun halloldu mu acaba. Cevaplarsan sevinirim.

Kerim

Servise gönderdim bakım yapıldı şu an bir sıkıntı yok fakat kapağını kapattığımda uyku moduna geçmiyor muhtemelen kapak sensörünü takmayı unutmuşlar tekrar göndereceğim servis böyle pek güven vermiyor bileğinize.

Furkan
Furkan

Bende de oldu laptopum victus 16 s00 serisinden sanırım kronik bir sıkıntı teknik ekiple iletişime geçtim birkaç test yaptılar aynı sorun tekrar fazlasıyla yaşandı hatta 1 gündür açılmıyor servise göndermen için kargo kodu verildi bugün kargoya vereceğim gelişimlerden haberdar ederim

Kerim

Merhaba, cihaz yanımda olmadığı için yanımda olduğu zaman sabah 9 akşam 6 saatleri arasında 4448121 bu numara ile iletişime geçmem söylendi. Sizde de sorun son 1 2 hafta içerisinde yaptığınız bir güncellemeden sonra mı oldu?

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

HP Victus 16 Laptop: Sürekli Kapanma Sorunu Ve Yetersiz Servis Desteği

29 Mart 2025 00:21
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

HP Victus Laptop Ekran Sorunu Çözülmedi, Mağduriyet Artıyor

Erkan
11 Ekim 2024 19:32
Ömer sonuçtan çok memnun

HP Victus 16: Sürekli Ekran Ve Klavye Sorunu

Ömer
28 Ocak 2025 11:54
"2 Defa arandım, önce online destek verdiler ardından servis için Ankara'ya geldiğimi söylediğim de orijinal servislerine cihazımı bırakabileceğimi söylediler, cihazımı teslim aldım çok güzel temizlemişler, termal macunumu yenilediler ve sorunu giderdiler beklediğimden daha çabuk teslim aldım bilgisayarımı, Teşekkürler 🥰"

HP Kategorileri