04 Kasım 2023 12:00

HP victus 16 kullanıcısıyım. Son getirdikleri Omen yazılım güncellemeleri ve Bios güncellemeleriyle 6 aydır sorunsuz kullandığım laptopu şu an da boşta bile fan çalışır hale getirdiler. HP Omen yazılımı GPU ayarı göstermiyor ve quite modu (Sessiz mod) hiçbir işe yaramıyor.

06 Kasım 2023 14:18 (Şikayetten 2 gün sonra)

M. Akyar
M. Akyar

Selamlar 14.01.2024 tarihinde aldığım HP victus bilgisayarın fanından gelen ıslık ve ti sesi nedeniyle kafayı yemek üzereyim HP nin bu bilgisayarları toplaması gerekiyor.

Alperen

Bende de aynı problem var Omen kullanıyorum bilgisayarım pil gücünde çalışırken düzenli olarak 10 15 saniyede bir fanlarını açıp kapatıyor eskiden böyle yapmazdı yazılımsal bir problem olduğu ortada. Sorunu çözebildiniz mi

Alperen

Gaming Hub uygulamasında yazılımsal bir problem olduğunu düşünüyorum. Uygulamayı kaldırınca bu problem devam etmedi bende o yüzden fan optimizasyonu için farklı bir uygulama bulmak lazım diye düşünüyorum. Ancak HP için fan optimizasyonu yapabilecek program bulamadım.

Selim

Garantiye gönderdim. Temizlikleri yapıldı biraz daha sessizleşti fakat yazılımda hala problem var.

Ahmet sonuçtan çok memnun

HP Victus Gaming 16: Sürekli Yeniden Başlatma Ve Destek Sorunları

Ahmet
25 Kasım 2024 22:49
"İlgilenen tüm yetkili arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, son derece ilgili davrandılar ve sorunun giderilmesi sürecinde sürekli irtibat sağlayıp bilgi verdiler. Sorun giderildi ve ürün hızlıca tarafıma gönderildi."

HP Victus 16 Cihazım Gereğinden Az Performans Gösteriyor

Mete
29 Şubat 2024 19:49
Muzaffer sonuçtan çok memnun

Muzaffer
27 Ocak 2024 14:58
"HP ye teşekkür ederim 1 gün sonra bana geri döndüler"
HP Kategorileri