HP Pavilion Gaming Laptop Ekran Gidip Gelmesi Ve İyi Çekmemesi

27 Ağustos 2024 00:57

HP Pavilion gaming laptop bilgisayarım aldığımda ekran gidip geliyordu ve yetkili servisler garanti kapsamında SSD de bir sorun olduğu için değiştirdiler. Fakat ne yazık ki bu sorun devam etmektedir ve üstelik internet bağlantı gücü zayıfladı. Kardeşimin oyuncu laptop da sorun yokken nasıl bende olabiliyor. Lütfen değerli yetkililerin bir el atmasını istiyorum. Teşekkürler.

14 Kasım 2024 01:44

HP Pavilion gaming laptop'a sahibim. Başlangıçta yeni aldığımda bile hafif arızalar vardı ve teknik servise götürdüm ve Bios da sorun var dediler. Değiştirdiler sağ olsun ama sorun yine baş gösterdi ve buna ek olarak Wi-Fi kullanamaz deyip bağlantı günder 4-5 sefer gidiyor hatta komik olan bunu yazarken bile iki sefer koptu. İnan ki zar zor aldım laptopu üniversite öğrencisiyim ve maalesef mağduriyet yaşamaktayım ne yapacağımı artık bilmiyorum. Destek servisi aradım, kendim yetkili servise götürdüm, format attım, aldığım yere götürüp baktırdım ama nafile. Derdime Derman olarak artık buraya bir kez daha yazmaya karar verdim ve inşallah bu sefer hallolur.

27 Ağustos 2024 17:38 (Şikayetten 16 saat sonra)
06 Eylül 2024 18:51

Benimle iletişime geçen yetkili gayet medeni ve yardımseverdi. Fakat maalesef sorun çözülmemiştir. Bios güncellemesi yapma fikrini ortaya attı fakat güncellenirken çökerse o zaman yeni bir harddisk almam lazımmış yani kısacası riskli bir işlem. Şimdi tabi ekonomik durumum iyi olsa yapardım en kötü yenisi alırdım fakat ben bu laptopu üniversitem için aldım ve emek sarf ettim. Benim yüzünden olmayan bir arızayı ben güncelleyip çöktüğünde neden ben ödemek zorunda kalıyorum? HP laptop zaten aldığımda da arızalıydı Garanti yeni harddisk ile değiştirdi ama yenisi de aynı sorun yaşattı. El vicdan, bu benim sorunum mu? Maalesef Bios güncellemek gibi bir riske giremem çünkü bir daha alma şansım düşük ama yine de HP yetki servisine bağlanan çalışana çok teşekkür ederim cidden yardım etmek istediği aşikardı.

HP Victus Gaming Laptop Ekran Sorunu Çözülmedi

15 Mayıs 2024 23:40
İsmail sonuçtan çok memnun

İsmail
28 Eylül 2023 21:17
"Şikayeti yazdıktan bir gün sonra tarafıma ulaşılıp sorun çözüldü. HP yetkililerine teşekkür ederim"
Aslı sonuçtan memnun değil

Aslı
08 Ağustos 2023 15:36
İsmet sonuçtan hiç memnun değil

İsmet
03 Ağustos 2023 17:18