Osman sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Servis Zorunluluğu Ve İade Sorunu!

Hoover Servis Zorunluluğu Ve İade Sorunu!
Osman
11 Aralık 2023 18:06

Media Markt web sitesi üzerinden 'Hoover hf 3E53L0W-17 E Enerji Sınıfı 13 Kişilik 5 Programlı Wi-Fi + Bluetooth Bağlantılı Bulaşık Makinesi Beyaz' satın aldım. Teslimat yapıldıktan sonra Hoover yetkili servisi kurulum için geldi. Paketi açıp kurulumu yaptılar. Kurulum sırasında servis görevlisi, akım korumalı priz satın almam gerektiğini ve bunun sadece kendi markalarından alınması gerektiğini, aksi takdirde garanti dışı kalacağını belirtti. Halbuki benim başka bir marka akım korumalı prizim vardı. Durumu çözmek için Hoover genel merkez servisini aradım. Onlar da servisten alınan akım korumalı prizin dışında bir priz kullanımının garantiyi geçersiz kılacağını söylediler. Media Markt müşteri hizmetlerine durumu anlattığımda, firmanın servisinin uygulamasına müdahale edemediklerini ifade ettiler. Paket açıldığı için iade de yapamıyorum. Kocaeli'den Hoover markası satın almayı düşünenler, servis faktörünü göz önünde bulundurmalıdır. Eğer Hoover markası bu prizi şart koşuyorsa, bulaşık makinesinin ambalaj paketi içerisine bu akım korumalı prizi koymalıdır.

profile profile profile
11 Aralık 2023 19:36 (Şikayetten 1 saat sonra)
Osman
12 Aralık 2023 20:45

İletişime geçmek sorunu çözmüyor maalesef, ben akım korumalı priz kullanıyorum, servisin kullanmayanlara önermesi başka bir durum kullandığım halde illaki benim sattığımı almanız gerek yoksa ürün servis dışı olur dayatması bambaşka bir konu. Madem mecburiyet var fabrika pakete akım korumalı prizi kendi koymalı fiyatı ona göre belirlemeli, yok aksesuar deniyorsa isteyen istediği akım korumalı prizi kullanır

Mehmet sonuçtan memnun değil

03 Eylül 14:25
Hoover Bulaşık Makinesi Sürekli Kirli Yıkıyor, Çözüm Bulunamıyor
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Bulaşık Makinesi Sorunları

Burak
12 Aralık 2023 02:34
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Bulaşık Makinesi Arızası Çözülmedi, Ücret İadesi Talebim Var

Gizem
20 Temmuz 16:12