Burak sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Bulaşık Makinesi Sorunları

12 Aralık 2023 02:34

09.08.2023 tarihinde İstanbul Marmara Park AVM'de bulunan Media Markt mağazasından Hoover marka bulaşık makinesi satın aldım. Kuruluma gelen servis çalışanları, voltaj akım koruyucusu almamız gerektiğini, aksi takdirde bir sorun oluştuğunda ürünün garanti kapsamı dışında kalacağını belirttiler. Bu nedenle kurulum ekibinden koruyucuyu satın aldım. Evde kurulum sırasında bu cihaz için fatura bedeline ek olarak 1000 TL ödeme yaptım.
Ürünü bir süre kullandıktan sonra sürekli hata vermesi ve arızaların yanı sıra çeşitli sesler gelmeye başladı. Bu durumları videoya kaydederek belge olarak sakladık. Müşteri hizmetlerine başvurduğumuzda, telefonda bize ürünü kapatıp fişini çekerek bir süre beklememizi ve daha sonra tekrar kullanmamızı, sorunun düzelmesi durumunda ise bizi bilgilendirmemizi istediler.
Ancak sorunlar devam ettiğinde servis talebinde bulunduk. Bunun üzerine 06.12.2023 tarihinde servis çalışanları eve gelerek cihazı kontrol etti, ancak herhangi bir sorun olmadığını söylediler. Biz de cihazın arızalandığı anlara ait videoları izlettiğimizde, bu durumun ara sıra meydana gelebileceğini ve tekrar olursa videoyu tekrar göndermemizi söyleyerek ayrıldılar.

Kendileri gittikten bir-iki saat sonra cihaz yine hata verdi ve biz de videoyu kaydederek servise ilettik. Ürünü bir ara alıp atölyede inceleyeceklerini, eğer hata vermezse herhangi bir işlem yapmayacaklarını ve geri getireceklerini bildirdiler. Ürünün bitmeyen hata ve sorunlarından dolayı, iade edilerek bedel iadesinin yapılmasını talep ediyorum.

12 Aralık 2023 09:58 (Şikayetten 7 saat sonra)
14 Aralık 2023 13:15

Merkeziniz tarafından henüz bir dönüş gerçekleşmedi.

19 Aralık 2023 00:20

Ürün 18 Aralık pazartesi günü geldi atölyeden sorun olmadığı söylendi fakat getirip kurduktan sonra yine makineyi başlattık yine hatanın devam ettiğini gördük. Tekrardan videoya aldım 2 tane ayrı ayrı saatlerde denedik hatta 2 defa da hatası devam etti bıktık usandık 15 gündür elde bulaşık yıkıyoruz bu üründe nasıl sorun yok iadesini talep ediyoruz. Yeni videoları ekliyorum!

22 Aralık 2023 17:18

Üründeki sorun hala devam etmekte üstelik eve gelen servis hortumu yine 3 defa söylememize rağmen düzgün bağlamadığı için dolabın içi su olmuştu biz düzelttik daha kaç defa söyleyeceğiz ürünün hatalı olduğunu çalışmadığını yazıklar olsun. 22.12.2023 arızanın videosu buyurun sorun yok denilen cihaz

23 Aralık 2023 13:51

Üstte paylaştığımda videoda r logosu var tekrar yükledim o yüzden

23 Mayıs 2024 17:54
Hoover Kotu Servis Ve İlgisizlik Hat Safhada
Hoover Kotu Servis Ve İlgisizlik Hat Safhada

İsra
14 Eylül 2023 15:39

Çağla
26 Mart 11:47
Hover Bulaşık Makinesi: Sorunlar Ve Saygısız Hizmet
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
22 Ocak 2024 12:49
Hover Fairy Hediyesini Vermiyor
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Bulaşık Makinesi Arızası Çözülmedi, Ücret İadesi Talebim Var

Gizem
20 Temmuz 16:12