Hoover Servis Süresi Beklentileri Karşılamıyor

09 Aralık 2024 13:21

Bu yıl kendim için Hepsiburada'dan Hoover marka bulaşık makinesi almıştım, makineden şimdilik memnunum. O yüzden geçen hafta yaşlı ve hasta olan teyzem için de Hepsiburada'dan Hoover bulaşık makinesi aldım. Müşteri hizmetlerine, teyzem yaşlı ve hasta, hemen kurulum istiyorum diyerek 2 kez servis kaydı açtırdım. Bugün 4. gün, servis henüz gelmedi. Daha önceki servis süresinde de aynısı olmuştu. Müşteri hizmetleri servis süresi 1 ile 4 gün diyor ama yetkili servisiniz illa ki 4 gün beklemek zorunda mıdır? Neden 1. veya 2. gün gelemezler? Her evde günlük bulaşık yıkanması gerekir, bu çağda 4 gün servis süresi mi olur? Sanırım Adana servis hizmetiniz sıkıntılı. Bu durumdan hiç memnun değilim.

09 Aralık 2024 16:49 (Şikayetten 3 saat sonra)
Adem
Adem
10 Aralık 2024 16:52

Hoover Müşteri Hizmetlerinin ilgi ve alakası iyi, ancak teknik servis ağının yaygınlaştırılmasının şart olduğunu düşünüyorum. İnsanlar internetten bu markanın bir ürününü alıp 1 gün içerisinde evine teslim edilebiliyorsa bu çok iyi, ancak kurulum için 4 iş günü teknik servis bekliyorsa burada bir sorun vardır. Sonuç olarak teknik servis ağınızı yaygınlaştırın lütfen.

Bulaşık Makinesi Arızası Sonrası Yetersiz Servis Desteği Mağduriyeti

Deniz
28 Haziran 2025 13:22
Bulaşık Makinesi Arızası Sonrası Yetersiz Servis Desteği Mağduriyeti

Hoover Bulaşık Makinesi Kurulum Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Burak
14 Temmuz 2024 12:02
Hoover Bulaşık Makinesi Kurulum Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Afşin sonuçtan hiç memnun değil

Afşin
17 Ocak 2024 11:23
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
19 Kasım 2024 00:15