Feza sonuçtan hiç memnun değil

Hoover Nasıl Bir Marka?

16 Ocak 2023 16:56

Kasım ayında aldığım Hoover marka bulaşık makinesi köpük bırakıyor. Üç kez kayıt açtırıp servis istememe rağmen gelmiyorlar. İstanbul Adalar'la ilgili teknik servis "Mevsim Teknik" bulaşık deterjanımı değiştirmemi önerdi. Bunu bana kişisel olarak telefon konuşmasında yapmıştı, ben denedim ve köpük kalmaya devam ediyor. Müşteri temsilcisine teknik elemanın evime gelip bulaşık makinesini yerinde görmediğini söyledim. Temsilci "Bize merkezden böyle bir yazı geldi, ben size gelen yazıyı okuyorum" dedi. Özellikle bir markada ısrar ediyor (Finish Classic tablet) bu markayı da piyasada bulmak mümkün değil, ancak internet üzerinden ısmarlanabilir. Ayrıca eğer bir deterjan köpüğünü göstermiyorsa bu onun kalıntı bırakmadığının garantisi değildir. Köpük olmadan da kalıntı kalabilir. Ben daha önce değişik markalarda bulaşık makineleri kullandım hiç böyle bir sorun yaşamadım. "Mevsim Teknik"teki zat yerinden kıpırdamak, sorunla ilgilenmek istemiyor. Ve Hoover'in onu denetleyecek bir mekanizması yok. Telefon konuşmalarımız dinlenebilir. Müşteri servisi hiçbir şey yapamıyor, bütün aramalarım sonunda müşteri temsilcisi "telefonu kapatmak zorundayım" türünden bir söylemle konuşmaya son veriyor. Hoover nasıl bir marka? Müşteri memnuniyeti sıfır. Tek bir amacı var, kötü monte edilmiş, ya da fabrika hatası olan ürünlerini elinden çıkarmak. Servislerin bir denetleyicisi, bir yaptırımı yok mu? "Hoover" marka ciddi bir vaka ve yönetim binası telefonu da açılmıyor. Öteki şikayetleri okudum, firma şablon yanıtlar veriyor: "Müşteri temsilcisine şu numaradan ulaşabilirsiniz, kayıt açtırabilirsiniz" vb... Kalıp bildirimlerle şikayetlere yanıt vermiş gibi yapıyor. Derdi zevahiri kurtarmak. Müşterinin aldatan kulaktan kalan eski bir marka oluşu ve uygun fiyatta satış yapması. Umarım bu kötü müşteri memnuniyeti politikalarıyla serbest rekabet koşullarının üstesinden gelemez ve piyasadan çekilip gitmek zorunda kalırlar.

20 Ocak 2023 14:25 (Şikayetten 3 gün sonra)

Okan sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 14:41
Sami sonuçtan memnun

Hoover Sıfır Alınan Bulaşık Makinesi İlk Günden Arızalı Çıktı, Değişim Süreci Belirsiz

08 Aralık 15:17
"Şikayet var müşteri hizmetleri bizleri arayarak durumun takipçisi oldukların ve 13 Aralık cumartesi ürünün fabrikadan bizlere teslimi için sevki edileceğini ve önümüzdeki hafta içi ürün yenisi ile değiştirileceğini belirterek süreci, ürünün bizlere teslim edilene dek takip edeceklerini ifade ettikler, şikayet var yetkililerini ve müşteri hizmetlerinin ilgileri için teşekkür ediyoruz. Ürün tarafımıza teslim edildiğinde tekrar buradan paylaşacağım"
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 01:35
Hoover Bulaşık Makinesi Garanti Kapsamında Sorunlar Ve Yetersiz Servis Deneyimi
hoover-bulasik-makinesi-garanti-kapsaminda-sorunlar-ve-yetersiz-servis-deneyimi-6.jpg
hoover-bulasik-makinesi-garanti-kapsaminda-sorunlar-ve-yetersiz-servis-deneyimi-5.jpg
hoover-bulasik-makinesi-garanti-kapsaminda-sorunlar-ve-yetersiz-servis-deneyimi-2.jpg
Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Nurgül
08 Nisan 14:46