Hoover Kurutma Makinesi Sürekli Takılıyor

22 Kasım 2024 10:445.797
Barış'ın Teşekkür Mesajı
Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ve değişim çıktı, makinem. Değişti yenisiyle . Haklı olduğum ortaya çıktı çok şükür

Merhabalar, Hoover Dry 500 çamaşır kurutma makinesi kullanıyorum ama sürekli 2 dakika kala takılıyor ve saatlerce siz kapatmazsanız kapanmıyor. Destek istedim. Online doldurdum formu, arayan soran yok. Yapın artık şu makineyi ya da değiştirin, sürekli aynı sorun.

14 Mayıs 2025 23:47

Hoover firması pişmanlıktır. 27 Aralık 2022'de 3 yıl garantili Dry500 çamaşır kurutma makinesi aldım, almaz olaydım. Sürekli arıza yapıyor. Cihaz, 2 dakika kala takılı kalıyor ve saatlerce çalışıyor, durmuyor ve koku yapıyor. İki üç kere servis gelip parça değişimi yaptı. Sonra yine aynı arıza oldu. Değişim yapmamak için uyduruk tamirat yapıyorlar ama cihaz hatalı. Bir de elektrik şebekesi şirketini suçluyorlar, voltaj düzgün gelmiyormuş. Neden diğer marka olan çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı etkilenmiyor da sizin markanız etkileniyor? Yalan dolan. Acilen değişim talep ediyorum artık.

22 Kasım 2024 11:12 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili bizleri bilgilendirmiş olduğunuz için teşekkürlerimizi sunarız. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için firmamızın ürün ve hizmetleriyle ilgili düşüncelerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi rica ederiz. Saygılarımızla Hoover Tüketici Hattı

22 Kasım 2024 16:14

Kart ve kondansatör değişecek dediler bugün sisteme gireriz ne zaman gelirse dediler. Bekliyoruz çözüme ulaşırsa yeniden yazacağım. Lütfen hızlandırın parçaların gelimini

26 Kasım 2024 15:53

Gelen arkadaşlar çok ilgiliydi kart ve kondansatör değişimi yapıldı. Teşekkürler

21 Aralık 2024 16:58

Hoover kurutma makinesi arızalanmıştı kurutma bir türlü bitmiyor cihaz durmuyordu geçende buraya yazınca geldiniz kart vs değiştirdiniz simdi cihaz duruyor kurutma bitiyor ama cihaz resmen yanık kokuyor içinden bir şeyler ya tanık ya aşırı ısınıyor. Ayrıca fise takınca bir vinlama sesi var cihazda yangin vs olursa sorunlu sizsiniz ve artık bu cikazu değiştirin belli parça değişimi ile iyice gitti cihaz yanacak neredeyse koku ve isidan Hemen değişim talep ediyorum. Bilgi size yazdım servis teknik destek talebi hemen dönüş ve değişim talep ediyorum bu bozuk adı cihaza

22 Aralık 2024 18:30

Uzak duurun bir firmadan ben değişim talep ediyorum onlar sürekli mazeret vs üretiyor. Bir daha yanından geçmem bir markanın

23 Aralık 2024 19:49

Gene bir parça değişimi sonunu bitmeyen kurutma makinesi ve markasıdır Hoover. Komple değişim istiyorum sürekli parça değişiyor

15 Mayıs 2025 14:47

Hala ne arayan oldu ne soran umutların da değil galiba cihazı kullanamıyoruz ve kokudan dolayı yangın çıkarsa sorumlusu Hoover firmadır bizim ikiz iki küçük kızımız var ve kurutma makinesi elimiz ayağımız değiştirin artık şunu ya da yardımcı olun

20 Mayıs 2025 21:00

Bana dönen falan olmadı bor de mail atmışlar isteğiniz kapandı diye sanki servis vs geldi buraya hemen iade alin ya da çözüm sunun bu arızalı ürüne. Yangin çıksa siz mi sorumluluk alıyorsunuz kokan yanan makineyi kullanıyoruz ve adla bitmiyor sürekli çalışıyor

25 Kasım 2025 19:57

15 Dakikada Takılı Kalıyor Hoover Dry-500

16 Kasım 2023 23:102.581

Hoover Dry-500 model kurutma makinesi satın aldım. Ancak, aldığım günden beri cihazın 15 dakikada takılı kaldığını fark ...

1 Destek

Hoover Kurutma Makinesi Son 15 Dakikada Takılıyor

13 Ocak 2024 18:462.217

Hoover marka kurutma makinem son 15 dakikada takılı kalıyor ve çamaşırlar kuruduğu halde çalışmayı bitirmiyor. Her sefer...

1 Destek1 Yorum

Hover Kurutma Makinesi Sürekli Takılıyor

9 Nisan 2025 22:491.059

Hover kurutma makinem son 2 dakika kala takılı kalıyor ve makine durmuyor. ...

Tümünü Gör
Hoover H-DRY500 Paslanma Sorunu

Hoover H-DRY500Paslanma Sorunu

Öznur
Hoover Kurutma Makinesi Sesi Tuhaf Geliyor

Hoover KurutmaMakinesi Sesi Tuhaf Geliyor

Sudenur
Hoover Çamaşır Kurutma Makinesinin Hali!

Hoover ÇamaşırKurutma Makinesinin Hali!

Ceyda
Hoover Hle C10dg-17 Kapak Kısmında Bulunan Contanın Çıkması

Hoover HleC10dg-17 Kapak Kısmında Bulunan Contanın Çıkması

Harun
Hoover Kurutma Makinesi Sesi

Hoover KurutmaMakinesi Sesi

Merve
Hoover Marka Kurutma Makinesi Hüsranı!

Hoover MarkaKurutma Makinesi Hüsranı!

Murat

Öne ÇıkanKonular